Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nieznajomość prawa, czyli....może zaboleć.

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 26.06.2013 19:59

anakin napisał(a):Autopsja? :mrgreen:

No. Byłem nawet u lekarki ale zabroniła mi prób, bo powiedziała że w sprzyjających okolicznościach przez odpływ krwi z mózgu będę tracił przytomność :hearts:

ynka napisał(a):Urośnie ale zależy co?

Ponoć ani siusiak ani fryzura. Co najwyżej dach dla konia :wink:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 26.06.2013 19:59

anakin napisał(a):Ty, a tą matę to już kupiłeś?Obrazek

co-zabieracie-na-plaze-t22748-345.html
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 26.06.2013 19:59

Rysio napisał(a):
anakin napisał(a):Autopsja? :mrgreen:

No. Byłem nawet u lekarki ale zabroniła mi prób, bo powiedziała że w sprzyjających okolicznościach przez odpływ krwi z mózgu będę tracił przytomność :hearts:

A to tysz nie ide... :?
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 26.06.2013 20:03

ynka napisał(a):
bluesman napisał(a):
A to ciekawe :) skąd wiesz, że nie byłem na siłowni ?
Wniosek pierwszy to kulturyści powinni brać udział we wszelkich zawodach sportowych :)
Wniosek drugi by znać fizjologię sportu wystarczy pojawić się na siłowni.
Wniosek trzeci Twój sposób wypowiedzi świadczy nie o chęci merytorycznej dyskusji tylko o chęci deprecjacji drugiej osoby, i tu pojawia się pewien wspólny mianownik :).

No to jak byłeś na siłowni to wiesz, że kulturysta (ja tu nie mówię o bodybuilding, a ogólnie o kulturystyce) jest znacznie silniejszy niż inny sportowiec, a tym bardziej niż biegacz. Jak byłeś na siłowni to wiesz ile kulturysta przerzuca kg żelastwa na treningu i ile potrafi "wycisnąć" na klatę i ja tu nie mówię o maszynach tylko wolnych ciężarach. Wiesz na pewno, że prawdziwy kulturysta robiąc trening wytrzymałościowy za każdym razem zwiększa obciążenie, co buduje jego siłę. Chyba że masz na myśli kulturystów "sezonowych" co to tylko przed wakacjami przychodzą pomachać na maszynach. Oczywiści kulturyści różnią się siłą, tak jak ludzie na przykład różnią się inteligencją, jednemu dała bozia, a drugiemu nie, to sprawa genów. Aha i kulturysta nie zostanie biegaczem, nie dlatego, że mu mięśnie przeszkadzają, tylko dlatego że nie chcę te mięśnie budowane latami stracić. To jest taki sam mit, że kulturysta ma małego penisa.
Drugi raz mi zarzucasz niewiedzę w temacie w którym zabieram głos.

Podaj gdzie konkretnie zarzuciłem Ci niewiedzę ?
Gdzie napisałem, że kulturysta nie jest silny? jest ale tylko ogólnie w stosunku do przeciętnego człowieka :) wszystko w zależności do jakiego sportowca go porównać :) jeżeli chodzi o konkretne specjalizacje to jest słaby :) średni pływak dużo gorzej wyglądający go pokona, biegacz również, kolarz, także
to co napisałem było w kontrapunkcie do biegania :)
Hm pisałaś o budowaniu wytrzymałości jakoś opisany przez Ciebie sposób nie pasuje do mojej wiedzy na temat budowania tej cechy motorycznej albo siła albo wytrzymałość. Jest coś jeszcze pośrodku wytrzymałość siłowa :)
Co do przeszkadzania sobie mięśni nawzajem owszem miałem na myśli body building, Ty natomiast masz na myśli raczej kierunek fitness.
Sam czynnie i intensywnie uprawiam sport od wielu lat :) Nie wyglądam jak kulturysta wręcz przeciwnie jestem bardzo szczupły :) ale na rowerze chętnie się przejadę kilkadziesiąt kilometrów po górkach z kulturystą :)

P.S. Najbardziej zabawne w tym jest to, że to Ty zarzuciłaś mi nieprawdę pisząc " to nie prawda " dziwne :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 26.06.2013 20:17

Rysio napisał(a): Ale zgodzisz się ze mną że papierologia w policji to już niemal patologia ?

Uciekło mi pytanie bo o jakichś fiutach tu rozprawiają... :roll: :mrgreen:

Słowo "niemal" bym wywalił , a wtedy Twoje twierdzenie będzie prawdziwe.
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 26.06.2013 20:38

No i właśnie tu jest pies pogrzebany a w zasadzie psy. Za biurkami. A Ty jak c... na pustyni tłumaczysz ludziom że nie masz kogo posłać. System jest do dupy i tyle. Tak zaczyna być wszędzie. Jak zaczynałem robotę było nas 35 sztuk, teraz blisko setaa niekiedy się ogarnąć nie idzie. Roboty więcej ? G ... prawda, roboty tyle samo ale papierków 3 razy więcej. Zupełnie niepotrzebnej, co najwyżej kontrolerom, bo być może wyczają że jakiegoś brakuje.
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 26.06.2013 20:42

bluesman napisał(a):

Chciałabym ale obowiązuję mnie tajemnica korespondencji i takie tam...
bluesman napisał(a): Gdzie napisałem, że kulturysta nie jest silny? jest ale tylko ogólnie w stosunku do przeciętnego człowieka :) wszystko w zależności do jakiego sportowca go porównać :) jeżeli chodzi o konkretne specjalizacje to jest słaby :) średni pływak dużo gorzej wyglądający go pokona

Pokona w czym? Podnoszeniu ciężarów?
bluesman napisał(a): Hm pisałaś o budowaniu wytrzymałości jakoś opisany przez Ciebie sposób nie pasuje do mojej wiedzy na temat budowania tej cechy motorycznej albo siła albo wytrzymałość.

Może masz przestarzałą wiedzę?

bluesman napisał(a): Sam czynnie i intensywnie uprawiam sport od wielu lat :) Nie wyglądam jak kulturysta wręcz przeciwnie jestem bardzo szczupły :) ale na rowerze chętnie się przejadę kilkadziesiąt kilometrów po górkach z kulturystą :)

Jesteś szczupły bo ćwiczysz aeroby, twój organizm nie buduje mięśni wręcz je spala, pozbywa się, to tak w skrócie.

bluesman napisał(a): P.S. Najbardziej zabawne w tym jest to, że to Ty zarzuciłaś mi nieprawdę pisząc " to nie prawda " dziwne :mrgreen:

Czeski błąd i co? Masz wyższą samoocenę przez to?
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 26.06.2013 20:44

Kolejny ciekawy wątek, który został „rozjechany" przez inteligentne inaczej pobocza.
Dno i dwa metry mułu...

Może warto zrobić ankietę na kolejny tytuł?
Dwa już się zatraciły, to może kolejny będzie merytoryczny?!
TYLKO!
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 26.06.2013 20:49

FUX napisał(a):Kolejny ciekawy wątek, który został „rozjechany" przez inteligentne inaczej pobocza.
Dno i dwa metry mułu...

TYLKO!

normalnie muszę to napisać - bo nie zasnę .... po raz pierwszy zgadzam się z Tobą Fux ......
dobra - mały edit - w części się zgadzam .... ale po raz pierwszy ....
Ostatnio edytowano 26.06.2013 21:13 przez Bea.ta, łącznie edytowano 1 raz
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 26.06.2013 20:58

FUX napisał(a):Kolejny ciekawy wątek, który został „rozjechany" przez inteligentne inaczej pobocza.
Dno i dwa metry mułu...

TYLKO!

A masz coś merytorycznego do powiedzenia oprócz wklejenia fotki z radiowozem na latarni?
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 26.06.2013 20:59

ynka napisał(a):
bluesman napisał(a):

Chciałabym ale obowiązuję mnie tajemnica korespondencji i takie tam...
bluesman napisał(a): Gdzie napisałem, że kulturysta nie jest silny? jest ale tylko ogólnie w stosunku do przeciętnego człowieka :) wszystko w zależności do jakiego sportowca go porównać :) jeżeli chodzi o konkretne specjalizacje to jest słaby :) średni pływak dużo gorzej wyglądający go pokona

Pokona w czym? Podnoszeniu ciężarów?
bluesman napisał(a): Hm pisałaś o budowaniu wytrzymałości jakoś opisany przez Ciebie sposób nie pasuje do mojej wiedzy na temat budowania tej cechy motorycznej albo siła albo wytrzymałość.

Może masz przestarzałą wiedzę?

bluesman napisał(a): Sam czynnie i intensywnie uprawiam sport od wielu lat :) Nie wyglądam jak kulturysta wręcz przeciwnie jestem bardzo szczupły :) ale na rowerze chętnie się przejadę kilkadziesiąt kilometrów po górkach z kulturystą :)

Jesteś szczupły bo ćwiczysz aeroby, twój organizm nie buduje mięśni wręcz je spala, pozbywa się, to tak w skrócie.

bluesman napisał(a): P.S. Najbardziej zabawne w tym jest to, że to Ty zarzuciłaś mi nieprawdę pisząc " to nie prawda " dziwne :mrgreen:

Czeski błąd i co? Masz wyższą samoocenę przez to?

Dziękuję za tak wyczerpującą i w pełni satysfakcjonującą mnie w Pani mniemaniu odpowiedź :mrgreen:
Miła Pani kończę dyskusję z Panią, o której wszechwiedzy zostałem przekonany i Jej wiedzą wręcz zmiażdżony.
By móc na jakikolwiek temat dyskutować trzeba mieć wspólną płaszczyznę i język, wiedzieć czego temat dotyczy i mieć dobre chęci. Pani celem w dyskusji jest coś innego niż dojście do konsensusu :) Powoływanie się na jakieś pw no cóż metoda znana już większości na forum i przez Panią umiejętnie stosowana życzę więc powodzenia w dalszym forumowym bycie.

P.S. Niczym nie uprawniona agresja to chyba nie wynik używania niedozwolonych środków ? taki urok osobisty ....... :papa:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 26.06.2013 21:05

Dno i dwa metry mułu...

TYLKO!

A po ciula tu znowu wchodzisz?
Tak z ciekawości pytam.

Merytorycznie to ty potrafisz tylko stękać i jęczeć.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 26.06.2013 21:08

Rysio napisał(a):A masz coś merytorycznego do powiedzenia oprócz wklejenia fotki z radiowozem na latarni?

Zapytałem o zabezpieczenie imprez masowych pt. Boże Ciało i otrzymałem odpowiedź.
Wymijającą z adresami Siekierek, Berdyczów oraz Kancelarii Sejmu, więc na temat.
Kwestii daszków dla ptaszków nie będę ciągnął.
Sorki.
Nie ten poziom.
Tam mnie fruwają. :roll:

EOT.
barbaratraka
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) barbaratraka » 26.06.2013 21:09

:D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.06.2013 21:11

FUX napisał(a):EOT.

Tych EOT-ów to już z pińcet wklepałeś i co :?: :?:
Zawsze come back abarotno.
Stabilizacji by się trochę przydało.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nieznajomość prawa, czyli....może zaboleć. - strona 39
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone