Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

C(r)ojones, czyli szansa.

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
anakin
Legenda_mistrz LM
C(r)ojones, czyli szansa.

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 18.06.2013 11:16

Temat PW rozrasta się po całym forum.
Uważni czytający oraz główni ich "bohaterowie" doskonale wiedzą o co chodzi, ale dla wielu pewnie to niezbyt przejrzyste.

Mało kto się orientuje, i o co tak naprawdę chodzi.
Oprócz "zainteresowanych" oczywiście.

Tak w wielkim skrócie.
Chodzi o to, że grupa userów wysyła do użytkowników tego forum prywatne wiadomości, szkalujące inne osoby, ich przyjaciół czy znajomych.
Każdy ma prawo do oceny drugiej osoby i ja tego nie neguję.
Natomiast zgody na rzucanie inwektyw pod adresem moim czy moich przyjaciół nie będzie.

Czytam o tajemnicy korespondecji, etyce czy kulturze osób, które ośmielają się o tym mówić.
Natomiast ani słowa o tychże w stosunku do ich autorów.
"Grzecznych i kooltooralnych" na cropli.
"Pomagających" każdemu i zawsze.
W rzeczywistości jednak przy pomocy PW wywołują większy ferment na forum, niż Ci, którzy wypowiadają się otwartym tekstem.

Nikt na forum nie ujawnił jakichkolwiek treści z PW, więc uprzejmie proszę o darowanie sobie dyskusji na ten temat.
Chciałbym żeby wypowiedzieli się tutaj Ci, którzy mają najwięcej do powiedzenia poza forum.
Ci, którzy są prawdziwi.
Tutaj czy na PW?
Nie mnie oceniać.

Kim są?
Mam nadzieję, że wszyscy się w tym wątku dowiemy i poznamy tutaj poza forumowych twórców.

Zapraszam "PanoWie".
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 18.06.2013 11:38

anakin napisał(a):
Kim są?
Mam nadzieję, że wszyscy się w tym wątku dowiemy i poznamy tutaj poza forumowych twórców.

Zapraszam "PanoWie".

Nie liczyłabym na to...
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 18.06.2013 19:27

anakin napisał(a):Temat PW rozrasta się po całym forum.

Gwoli ścisłości.
Nie wiem (a właściwie to przypuszczam) co dla ciebie jest "całym forum".
Jest jeden, może dwa wątki gdzie jest mowa na ten temat. W mniej więcej dwudziestu pozostałych które obserwuję - nie rozrasta się.
Są i takie które nie obserwuję i (zerknąłem) też nie rozrasta się.
............................................................................................................................
............................................................................................................................

I teraz zanim usłyszę przysłowie o nożycach...

Od kiedy istnieje możliwość wysyłania PW - ja wysłałem jedną - do Pirata z zagadek - dziękując mu za linka do zdjęć.
Mam nadzieję, że Admin (nie ingerując w treść PW - jak zapewniał) - może to potwierdzić (ilość wysłanych PW).
Tak, że w temacie PW uprzejmie proszę żalów na mnie swych nie wylewać.

PS:
Tak w ogóle to kolejny fajny wątek, żeby "dym" zacząć robić na forum.
Oczywiście tylko ci co się w nim jednorazowo wpisują to "dym" robią...
Bo ci co potem postów tu nasadzą (jak w innych podobnych wątkach) to tylko sensownie w temacie się wypowiadają... :?
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 18.06.2013 21:01

romuald22 napisał(a):
PS:
Tak w ogóle to kolejny fajny wątek, żeby "dym" zacząć robić na forum.
Oczywiście tylko ci co się w nim jednorazowo wpisują to "dym" robią...
Bo ci co potem postów tu nasadzą (jak w innych podobnych wątkach) to tylko sensownie w temacie się wypowiadają... :?

Dokładnie takie samo mam zdanie - po co kolejny wątek, w którym z góry wiadomo, że będzie dym?

Ani - czy mógłbym spytać, o co ci w ogóle chodzi w tym wątku? Co chcesz w ten sposób osiągnąć? (Poza zadymą, która jest pewna). PW to PW - mnie przykładowo ani nie interesuje kto do kogo i ile razy pisze, ani tym bardziej co tam jest. Nie znam treści PW, o których mówisz i prawdę mówiąc w ogóle mnie ona nie obchodzi. Coś tam między wierszami czytałem o ostrzeganiu przed pewnymi użytkownikami. No i co z tego? Jeśli macie jakiś problem z kimkolwiek, to załatwcie to prywatnie - właśnie po to są PW. A zamiast zakładać taki wątek, może należałoby się zastanowić, dlaczego ktoś ostrzega właśnie przed tymi, a nie innymi. Bo chyba nie bez powodu?

Miało być miło - a tu znowu taki dziwaczny temat nie wiadomo do czego :?:

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone