Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nieznajomość prawa, czyli....może zaboleć.

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 18.06.2013 09:03

Kenik napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):
Jeśli ktoś otrzymane prywatne wiadoności przekazuje innym to sam sobie wystawia świadewctwo.

Tu chyba Janusz lekko przegiąłeś. :)

To typowa dulszczyzna. Cham piszący inwektywy jest cacy aby się nie wydało...
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 18.06.2013 09:06

Kenik napisał(a):
Jeśli ktoś otrzymane prywatne wiadoności przekazuje innym to sam sobie wystawia świadewctwo.

Możesz wyjasnić dlaczego. :?:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 18.06.2013 09:13

Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 18.06.2013 09:15

Bocian napisał(a):
Kenik napisał(a):

Skoro Administarcja nie widzi tych inwektyw, to jak ma reagować :?:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.06.2013 09:20

...(wzorem Klasyka)
Ostatnio edytowano 11.07.2013 11:39 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 18.06.2013 09:21

Janusz Bajcer napisał(a):Skoro Administarcja nie widzi tych inwektyw, to jak ma reagować :?:

A kto tu pisze o administracji oprócz ciebie?
Poza tym widzi, bo były zgłoszone. I rola administracji w tym temacie jest wyjaśniona.
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 18.06.2013 09:28

Kenik napisał(a):[
Czy uważasz, że ja wiadomość o donosie powinnam zachować dla siebie :?:
Nie znam kolesia, nie wiedziałam o jakichkolwiek forumowych utarczkach a tu nagle po jednym moim poście w którym odważyłam się ocenić forumową dysputę dostaję jeden i drugi elaborat. Powiedz, na co mi to ? Jak mi się coś nie podoba to piszę to otwarcie na forum mimo, iż wiem, że mogę sobie co poniektórych zrazić do siebie. Czasem palnę coś za dużo, ale nie wypieram się tego i staram się do tego przyznać. Niech każdy odpowiada za swoje słowa. Elaboraty, które dostałam przechowuję na innym dysku nauczona doświadczeniem z innego portalu, gdzie czytano moje prywatne wiadomości. I kto czytał ? Nie kto inny tylko admin, który niezbicie twierdził, że nie ma wejścia na PW. Powinnam to walnąć w śmietnik ale przyznaję, że trochę się asekuruję

I takich ludzi jest zapewne więcej, tyle, ze się nie ujawniają. To pokazuje skalę zjawiska i "jakość" moralności autorów piszących
jeden i drugi elaborat.

Prawdziwa "świetojebliwość".
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.06.2013 09:29

...(wzorem Klasyka)
Ostatnio edytowano 11.07.2013 11:38 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 18.06.2013 09:33

Kenik napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):http://forumprawne.org/prawo-cywilne/301634-prywatna-wiadomosc-z-komunikatora-albo-email.html

Ten link ma się nijak do zaistniałej sytuacji. Ten elaborat, który dostałam jest jak mniemam zgodny z prawdą, więc nie jest to zniesławienie. Ale rozsyłanie takich wiadomości osobom postronnym jest tylko niepotrzebnym sianiem fermentu i szczuciem ludzi przeciwko sobie.

A jakie tam były i czyje prawdy? Jak to mogłaś ocenić? Jeśli nie zniesławienie ale jednak informacje o pejoratywnym wydźwięku.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 18.06.2013 09:35

Bea.ta napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Jeśli ktoś otrzymane prywatne wiadoności przekazuje innym to sam sobie wystawia świadewctwo.

jasne :roll:
i jest tak samo zły jak ten, co reaguje na zaczepki ....

nowe-forum-dyskusja-t40119-825.html#p1182197
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 18.06.2013 09:41

Kenik napisał(a):Czy uważasz, że ja wiadomość o donosie powinnam zachować dla siebie :?:
Nie znam kolesia, nie wiedziałam o jakichkolwiek forumowych utarczkach a tu nagle po jednym moim poście w którym odważyłam się ocenić forumową dysputę dostaję jeden i drugi elaborat. Powiedz, na co mi to ? Jak mi się coś nie podoba to piszę to otwarcie na forum mimo, iż wiem, że mogę sobie co poniektórych zrazić do siebie. Czasem palnę coś za dużo, ale nie wypieram się tego i staram się do tego przyznać. Niech każdy odpowiada za swoje słowa. Elaboraty, które dostałam przechowuję na innym dysku nauczona doświadczeniem z innego portalu, gdzie czytano moje prywatne wiadomości. I kto czytał ? Nie kto inny tylko admin, który niezbicie twierdził, że nie ma wejścia na PW. Powinnam to walnąć w śmietnik ale przyznaję, że trochę się asekuruję

Nie ujawniałaś dosłownej treści PW i osoby która ją napisała.
Nie wiem dlaczego ktoś do Ciebie napisał PW w postaci elaboratów.
Powtarzem - ja ich nie widziałem. :idea:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.06.2013 09:41

Kenik napisał(a):

Przekazałaś tę wiadomość ( treść i nadawcę), o ktorej pisałaś jako ostrzeżenie przed paroma osobami na forum , tym osobom ?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 18.06.2013 09:44

Bocian napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Skoro Administarcja nie widzi tych inwektyw, to jak ma reagować :?:

A kto tu pisze o administracji oprócz ciebie?
Poza tym widzi, bo były zgłoszone. I rola administracji w tym temacie jest wyjaśniona.

Mam chwilę czasu i dostęp do kompa, więc piszę.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.06.2013 09:47

Bocian napisał(a):
Kenik napisał(a):

Nie wiem co inni dostali, ale zostałam wymieniona przez ciebie więc wyjaśniam.
Nie dostałam żadnych chamskich inwektyw, nic na temat rodzin, przyjaciół, tylko sprawy związane z forum bez obraźliwych zwrotow.
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 18.06.2013 09:47

Janusz Bajcer napisał(a):Mam chwilę czasu i dostęp do kompa, więc piszę.

Tyle, że nie na temat.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nieznajomość prawa, czyli....może zaboleć. - strona 15
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone