Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nieznajomość prawa, czyli....może zaboleć.

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 18.06.2013 09:48

Bocian napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Mam chwilę czasu i dostęp do kompa, więc piszę.

Tyle, że nie na temat.

Podonbie jak Ty w wielu tematach na forum.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 18.06.2013 09:49

kinga35 napisał(a):Nie wiem co inni dostali, ale zostałam wymieniona przez ciebie więc wyjaśniam.

Gdzie ciebie wymieniałem? Z nicka?
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 18.06.2013 09:51

Janusz Bajcer napisał(a):
Bocian napisał(a):

Tyle, że nie na temat.

Podonbie jak Ty w wielu tematach na forum.

Za co zwracasz mi uwagę oraz dajesz ostrzeżenia. Bądź konsekwentny wobec siebie.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.06.2013 09:52

Bocian napisał(a):
kinga35 napisał(a):Nie wiem co inni dostali, ale zostałam wymieniona przez ciebie więc wyjaśniam.

To nie o mnie ?
"A na pytanie kim są ci o których pisała Ewa to zobacz sobie kto pisał PW do Ewy, Agi, anakina, Kenik, Kingi..."
Napisałam raz ( jak pierwsza podała do wiadomości o tym Kenik) , że też dostałam ostrzeżenie.
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 18.06.2013 09:59

Bocian napisał(a):

Tyle, że nie na temat.

zdecydowanie
ale ja już przywykłam
zaraz dostanę info, że mogę nie pisać na forum, to mnie żaden nie obrazi albo nie sprowokuje ... a ja anioł Janusz nie jestem i nie dam sobie skakać po łbie .... niestety ....
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 18.06.2013 09:59

kinga35 napisał(a):
Bocian napisał(a):

To nie o mnie ?
"A na pytanie kim są ci o których pisała Ewa to zobacz sobie kto pisał PW do Ewy, Agi, anakina, Kenik, Kingi..."
Napisałam raz ( jak pierwsza podała do wiadomości o tym Kenik) , że też dostałam ostrzeżenie.

O tobie. Myślałem, że chodzi ci o aktualną dyskusję.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.06.2013 10:07

Bocian napisał(a):O tobie. Myślałem, że chodzi ci o aktualną dyskusję.

Zapewniam cię, że nie było w tym nic obraźliwego. Nie sugerowałam się tym ostrzeżeniem, nie wpłynęło ono na mój odbiór relacji panujących na tym forum. Do paru obserwacji sama doszłam.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 18.06.2013 10:09

Bea.ta napisał(a):
Bocian napisał(a):

Tyle, że nie na temat.

zdecydowanie
ale ja już przywykłam
zaraz dostanę info, że mogę nie pisać na forum, to mnie żaden nie obrazi albo nie sprowokuje ... a ja anioł Janusz nie jestem i nie dam sobie skakać po łbie .... niestety ....

Napiszę jescze raz - ponieważ nie mam poglądu do PW innych userów, nie będę rozjemcą odnośnie tego co jest w nich zawarte.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 18.06.2013 10:10

kinga35 napisał(a):sama doszłam.

Cóż ... bywa i tak... :mrgreen: :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 18.06.2013 10:12

Janusz Bajcer napisał(a):Napiszę jescze raz - ponieważ nie mam poglądu do PW innych userów, nie będę rozjemcą odnośnie tego co jest w nich zawarte.

Nie będziesz rozjemcą bo nikt nie chce abyś nim był. Admin wytłumaczył zasady dotyczące konsekwencji obraźliwych PW. Dziwi mnie, że ich nie znasz jako moderator.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.06.2013 10:13

Bocian napisał(a):
kinga35 napisał(a):sama doszłam.

Cóż ... bywa i tak... :mrgreen: :mrgreen:

Bywa. Zawsze najlepiej liczyć na siebie :)
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 18.06.2013 10:13

Janusz Bajcer napisał(a):Napiszę jescze raz - ponieważ nie mam poglądu do PW innych userów, nie będę rozjemcą odnośnie tego co jest w nich zawarte.

nie chcę Cię na rozjemcę Janusz, bo już nie raz na ten temat pisaliśmy i już wiem, że jak zwykle trzeba liczyć na siebie, bo nie przypominam sobie, żebyś mi pomógł w jakiejś sprawie
miłego dnia
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 18.06.2013 10:14

Bocian napisał(a):

Nie będziesz rozjemcą bo nikt nie chce abyś nim był. Admin wytłumaczył zasady dotyczące konsekwencji obraźliwych PW. Dziwi mnie, że ich nie znasz jako moderator.

Znam i przytoczyłem słowa Admina.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.06.2013 10:15

Gdy dostanę obraźliwe PW na temat jakiegokolwiek użytkownika tego forum na pewno przekażę go adminowi forum. On będzie wiedział co z tym zrobić.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 18.06.2013 10:16

Rysio napisał(a):Ps. Wracając do PW. To że nie mamy do nich wglądu jest jedną z przyczyn że nie planujemy być rozjemcami odnośnie tego co jest w nich zawarte. Jeśli ktoś sobie nie życzy ich otrzymywać może wyłączyć tą opcję w swoim profilu.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nieznajomość prawa, czyli....może zaboleć. - strona 16
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone