Bocian napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Mam chwilę czasu i dostęp do kompa, więc piszę.
Tyle, że nie na temat.
Podonbie jak Ty w wielu tematach na forum.
.png)
Bocian napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Mam chwilę czasu i dostęp do kompa, więc piszę.
Tyle, że nie na temat.
Janusz Bajcer napisał(a):Bocian napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Mam chwilę czasu i dostęp do kompa, więc piszę.
Tyle, że nie na temat.
Podonbie jak Ty w wielu tematach na forum.
Bocian napisał(a):kinga35 napisał(a):Nie wiem co inni dostali, ale zostałam wymieniona przez ciebie więc wyjaśniam.
Gdzie ciebie wymieniałem? Z nicka?
.png)
Tyle, że nie na temat.
kinga35 napisał(a):Bocian napisał(a):kinga35 napisał(a):Nie wiem co inni dostali, ale zostałam wymieniona przez ciebie więc wyjaśniam.
Gdzie ciebie wymieniałem? Z nicka?
To nie o mnie ?
"A na pytanie kim są ci o których pisała Ewa to zobacz sobie kto pisał PW do Ewy, Agi, anakina, Kenik, Kingi..."
Napisałam raz ( jak pierwsza podała do wiadomości o tym Kenik) , że też dostałam ostrzeżenie.
Bocian napisał(a):O tobie. Myślałem, że chodzi ci o aktualną dyskusję.
.png)
Bea.ta napisał(a):Bocian napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Mam chwilę czasu i dostęp do kompa, więc piszę.
Tyle, że nie na temat.
zdecydowanie
ale ja już przywykłam
zaraz dostanę info, że mogę nie pisać na forum, to mnie żaden nie obrazi albo nie sprowokuje ... a ja anioł Janusz nie jestem i nie dam sobie skakać po łbie .... niestety ....
Janusz Bajcer napisał(a):Napiszę jescze raz - ponieważ nie mam poglądu do PW innych userów, nie będę rozjemcą odnośnie tego co jest w nich zawarte.
Bocian napisał(a):kinga35 napisał(a):sama doszłam.
Cóż ... bywa i tak...![]()
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Napiszę jescze raz - ponieważ nie mam poglądu do PW innych userów, nie będę rozjemcą odnośnie tego co jest w nich zawarte.
.png)
Bocian napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Napiszę jescze raz - ponieważ nie mam poglądu do PW innych userów, nie będę rozjemcą odnośnie tego co jest w nich zawarte.
Nie będziesz rozjemcą bo nikt nie chce abyś nim był. Admin wytłumaczył zasady dotyczące konsekwencji obraźliwych PW. Dziwi mnie, że ich nie znasz jako moderator.
.png)
Rysio napisał(a):Ps. Wracając do PW. To że nie mamy do nich wglądu jest jedną z przyczyn że nie planujemy być rozjemcami odnośnie tego co jest w nich zawarte. Jeśli ktoś sobie nie życzy ich otrzymywać może wyłączyć tą opcję w swoim profilu.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.