Kenik napisał(a):darek1 napisał(a):Zmień na inne np. Kenika bo przez omyłkę jeszcze mogę Ciebie opier...lić jak faceta. Już zdarzało mi się powstrzymywać koleżanko Kenik.
I to jest dla mnie argument, żeby nie zmieniać. Zobaczymy co potrafisz figofagowcu![]()
Kenik napisał(a):darek1 napisał(a):
Oj stoisz na krawędzi przepaści. Obyś nie zrobiła kroku naprzód. Krok w krok i wychodzi dwukrok![]()
![]()
Jeżeli w tej przepaści jest woda to skaczę w ciemno. Czas się schłodzić bo za oknem +33 w cieniu.
Kenik napisał(a):darek1 napisał(a):
Wypijmy Kenika wody mineralnej Preslage Cisowianki za przyjażń damsko-męską. Zdrowia
Jak będziemy w Portofino to tak. Póki co chcesz mnie pchnąć w przepaść.
Bocian napisał(a):A może z tymi pierdołami na "Dzień dobry"...
.png)
zebik napisał(a):Bocian napisał(a):A może z tymi pierdołami na "Dzień dobry"...
Dzień Dobry.
Zjadłem obiad, wypiłem kawę, zrobiłem kupę, oh, ach jaki piękny dzień może coś wam wkleję jakiś widoczek z google, ale to zobaczę, pozdrowionka moi kochani.![]()
![]()
![]()
.png)
Dzień Dobry.
Zjadłem obiad, wypiłem kawę, zrobiłem kupę, oh, ach jaki piękny dzień może coś wam wkleję jakiś widoczek z google, ale to zobaczę, pozdrowionka moi kochani.![]()
![]()
![]()
Dzień Dobry.
![]()
![]()
ynka napisał(a):zebik napisał(a):Bocian napisał(a):A może z tymi pierdołami na "Dzień dobry"...
Dzień Dobry.
![]()
![]()
Jeszcze o endorfinkach nic nie napisałeś
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.