Kenik napisał(a):kinga35 napisał(a):Bocian napisał(a):Żadnych.
A blokada, zbanowanie ?
Tutaj bany są wycofywane, więc jak można liczyć na Admina.
Nie wycofywane a skracane.
Bocian napisał(a):kinga35 napisał(a):Dlaczego admin tego forum nie moze zareagować ( jak zechce) na zgłoszenie abuse ?
To pytanie do admina. Ale ze swojej strony mogę powiedzieć tyle co wiem od niego. Nie jest w stanie ustalić chronologii zdarzeń na PW.
.png)
kinga35 napisał(a):Dlaczego admin tego forum nie moze zareagować ( jak zechce) na zgłoszenie abuse ?
.png)
Rysio napisał(a):kinga35 napisał(a):Dlaczego admin tego forum nie moze zareagować ( jak zechce) na zgłoszenie abuse ?
Dokładnie jak Bocian pisze. Nie jestem w stanie stwierdzić czy PW skierowane do Ciebie nie jest odpowiedzią na jakieś wcześniejsze PW z Twojej strony w formie równie wyszukane jak to które do mnie zgłosisz. Jestem administratorem forum i moim celem jest utrzymanie porządku na forum. Gdybym miał rozstrzygać spory wynikające z PW to z dużą dozą prawdopodobieństwa:
1. Musiałbym mieć tu dyżur "OPEN 24",
2. Musiałbym mieć wgląd do baz gdzie zapisują się dane źródłowe a ku temu nie mam ani wiedzy ani ochoty,
3. Za chwilę doszłoby do tego że interwencje zaczęłyby dotyczyć SMSów, wiadomości GG czy wpisów na fejsie i byłoby to równie uzasadnione, bo dla przykładu: Bociana poznałem przez forum i tylko dlatego mam Jego nr telefonu. Czy jak mu napiszę że jest głupim ujem przez SMSa to będzie mniej obraźliwe niż fakt że On mnie nazwie pocurvieńcem przez PW ? Nie sądzę.
4. Więc podkreślę raz jeszcze. PW można wyłączyć. Nadawców niechcianych można uznać za wroga i PW od wybranych nie dostaniemy.
Jest jedno odstępstwo od przyjętej przeze mnie zasady - jeśli będziecie otrzymywać niechciane wiadomości, które będzie można uznać za działalność spamerską danego usera to będę interweniował.
Kenik napisał(a):Tu już chyba wszystko zostało powiedziane. Anakin założył nowy wątek i wzywa. Trzeba przyznać, że ma chłop głowę do wymyślania tytułów.
Kenik napisał(a):cronaturki napisał(a):Kenik napisał(a):Tu już chyba wszystko zostało powiedziane. Anakin założył nowy wątek i wzywa. Trzeba przyznać, że ma chłop głowę do wymyślania tytułów.
jest - jak powiedziałeś
Czy możesz mi nie zmieniać płci ?
Kenik napisał(a):cronaturki napisał(a):Kenik napisał(a):Tu już chyba wszystko zostało powiedziane. Anakin założył nowy wątek i wzywa. Trzeba przyznać, że ma chłop głowę do wymyślania tytułów.
jest - jak powiedziałeś
Czy możesz mi nie zmieniać płci ?
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.