Janusz Bajcer napisał(a):Temat jest w Hyde Parku, więc tu OT jest dozwolone.
To dobrze bo już myślałam że dzisiaj sobie "zasłużę"
Janusz Bajcer napisał(a):Temat jest w Hyde Parku, więc tu OT jest dozwolone.
Kenik napisał(a):kinga35 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Temat jest w Hyde Parku, więc tu OT jest dozwolone.
To dobrze bo już myślałam że dzisiaj sobie "zasłużę"
Kinga czy Tobie nie wystarczą słoneczka ?
Serce w pasy napisał(a):Bocian napisał(a):Dokładnie tak jest. I najlepsze , że to złodziej najgłośniej krzyczy "łapać złodzieja".
Zawsze piszesz, że jak ktoś, kto ma jaja to pisze o kogo chodzi. Kto jest "złodziejem"?
.png)
kinga35 napisał(a):Bocian napisał(a):kinga35 napisał(a):Nie znam...
Wali Mjeto
To chyba gorsze niż pmwd

Bocian napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Bocian napisał(a):Dokładnie tak jest. I najlepsze , że to złodziej najgłośniej krzyczy "łapać złodzieja".
Zawsze piszesz, że jak ktoś, kto ma jaja to pisze o kogo chodzi. Kto jest "złodziejem"?
Ci co rozwalili wątek o którym wspominał Zebik. Ty, Fux i inni. Wchodzący tylko po to aby bruździć dla zasady.
Udajecie świętych a PW się grzeją od obrabiania doopska innym. Znakomicie was scharakteryzowała Ewa. A na pytanie kim są ci o których pisała Ewa to zobacz sobie kto pisał PW do Ewy, Agi, anakina, Kenik, Kingi...
.png)
Serce w pasy napisał(a):Ciekawe skąd wiesz co się dzieje na PW skoro to jest "prywatna wiadomość" ?! Ja nie wiem, więc nie mogę "sobie zobaczyć", może Ty możesz?
Serce w pasy napisał(a):
Najlepszą obroną jest atak jak widzę, ale Was w tym szkolą. Ciekawe skąd wiesz co się dzieje na PW skoro to jest "prywatna wiadomość" ?! Ja nie wiem, więc nie mogę "sobie zobaczyć", może Ty możesz?
Janusz Bajcer napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Ciekawe skąd wiesz co się dzieje na PW skoro to jest "prywatna wiadomość" ?! Ja nie wiem, więc nie mogę "sobie zobaczyć", może Ty możesz?
Temat PW był wyjaśniany kilka razy.
Kto do kogo i co kto do kogo pisze widzą tylko piszący do siebie
.png)
Bocian napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Ciekawe skąd wiesz co się dzieje na PW skoro to jest "prywatna wiadomość" ?! Ja nie wiem, więc nie mogę "sobie zobaczyć", może Ty możesz?
Temat PW był wyjaśniany kilka razy.
Kto do kogo i co kto do kogo pisze widzą tylko piszący do siebie
Bzdura.
.png)
Bocian napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Widzisz w swoim panelu uzytkownika inne prywatne wiadowosci niż twoje wysłane i do ciebie napisane.
Nie widzę. Wystarczy , że ktoś komuś taką wiadomość przekaże i twoje twierdzenie jest fałszywe.
Janusz Bajcer napisał(a):[
Jeśli ktoś otrzymane prywatne wiadomości przekazuje innym to sam sobie wystawia świadewctwo.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.