Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nieznajomość prawa, czyli....może zaboleć.

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 17.06.2013 20:40

zebik napisał(a):
Kenik napisał(a): Szkoda, że tak ciężko się z Tobą rozmawia.

Bo to twardogłowy policjant i w dodatku niższy oficer, a nie wyższy. :D :D :D :D :D

I to dużo niższy ;) Ale piąta grupa zobowiązuje :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.06.2013 20:52

...(wzorem Klasyka)
Ostatnio edytowano 11.07.2013 11:49 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 17.06.2013 20:57

Kenik napisał(a):Krakowski zlot w Niedzicy :wink: ... to jaki on krakowski ;) Jak mówię o krakowskim to rzecz jasna, że chodzi mi o Kraków.
Teraz to już wiem, że jesteś ostatnią osobą od której bym oczekiwała jakiejkolwiek pomocy.
Ile by zlotów nie było to i tak jak mniemam pojawiają się na nich te same twarze ... więc pozostanę przy moim subiektywnym osądzie, że garść forumowiczów bierze w nich udział.
W jakich wątkach biorę udział to moja wyłącznie sprawa ... cytując przedmówcę : "Takie moje prawo, nie ?"
Ależ jestem w tematycznych wątkach, ale Ty w swoim zacietrzewieniu widzisz to co chcesz widzieć ..."takie Twoje prawo, nie ? ;)
:mrgreen:

O tym jaki to Zlot decyduje kto jest organizatorem. W samym Krakowie odbywa się Spotkanie Krakowskie.
W jakich ja jazgotkach biorę udział, to także moja sprawa, nie?
I tak jeszcze wracając do Zlotów to skąd ta wiedza, że te same twarze? Dostałaś info na PW? :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.06.2013 21:09

...(wzorem Klasyka)
Ostatnio edytowano 11.07.2013 11:50 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 17.06.2013 21:12

Kenik napisał(a):Aaaa to sorry ... skoro Kraków to Spotkanie a nie zlot. No widzisz jaka ja nieświadoma.
No dyć już powiedziałam, że każdy ma swoje jazgotki ... tylko, że jedni pretendują do grona znawców a inni wolą pozostać w cieniu. Czy pozwolisz mi pozostać w cieniu ? :(
No właśnie chciałam się dowiedzieć coś na temat zlotów, ale skoro fuczysz na mnie to pozostaje mi tylko mniemanologia. A jak to się będzie nazywało Panie Oficerze jak dostanę cynk na PW ?
:mrgreen:

Już się więc uświadomiłaś. Są dwa typy oficjalnych spotkań Cromaniaków.
A kto pretenduje do grona znawców? Przecież ja nie pomagam, więc się nie znam, nie?
Czemu piszesz do mnie Panie Oficerze? Dostałaś donosik na PW? :mrgreen:
Widzisz, nie wszystkie trafne :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.06.2013 21:16

Zebik napisał żeś oficer...
Ale nie wtrącam się.
Ja chciałam dowiedzieć się, bo jak wiadomo- nieznajomość prawa może zaboleć- to jak stanowi prawo forumowe ?
Za co można dostać ostrzeżenie albo bana ?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.06.2013 21:18

...(wzorem Klasyka)
Ostatnio edytowano 11.07.2013 11:51 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 17.06.2013 21:19

kinga35 napisał(a):Zebik napisał żeś oficer...
Ale nie wtrącam się.
Ja chciałam dowiedzieć się, bo jak wiadomo- nieznajomość prawa może zaboleć- to jak stanowi prawo forumowe ?

za OT, jak ja...i to z ramką :smo:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 17.06.2013 21:19

Ale nie wtrącam się.

Zapytaj Patryka albo poczekaj co Rysio powie.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.06.2013 21:20

...(wzorem Klasyka)
Ostatnio edytowano 11.07.2013 11:57 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 17.06.2013 21:21

Kenik napisał(a):
Bocian napisał(a):
Czemu piszesz do mnie Panie Oficerze? Dostałaś donosik na PW? :mrgreen:

Zostałam uświadomiona przez zebika :lol:

Słuchaj Zebika to będziesz w sandałach zimą chodzić :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.06.2013 21:22

...(wzorem Klasyka)
Ostatnio edytowano 11.07.2013 11:55 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 17.06.2013 21:22

Kenik napisał(a):
A tego nie ma w regulaminie ?

Nie ma bo wtedy trzeba byłoby go stosować :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.06.2013 21:23

jara napisał(a):
Ale nie wtrącam się.

za OT, jak ja...i to z ramką :smo:

Tu wszędzie jest OT :) Każdy powinien mieć już ramkę :)
Ale ja nie chcę, dlatego wolę się zapytać :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.06.2013 21:23

...(wzorem Klasyka)
Ostatnio edytowano 11.07.2013 11:54 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nieznajomość prawa, czyli....może zaboleć. - strona 12
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone