zebik napisał(a):Kenik napisał(a): Szkoda, że tak ciężko się z Tobą rozmawia.
Bo to twardogłowy policjant i w dodatku niższy oficer, a nie wyższy.![]()
![]()
![]()
![]()
I to dużo niższy
Kenik napisał(a):Krakowski zlot w Niedzicy... to jaki on krakowski
Jak mówię o krakowskim to rzecz jasna, że chodzi mi o Kraków.
Teraz to już wiem, że jesteś ostatnią osobą od której bym oczekiwała jakiejkolwiek pomocy.
Ile by zlotów nie było to i tak jak mniemam pojawiają się na nich te same twarze ... więc pozostanę przy moim subiektywnym osądzie, że garść forumowiczów bierze w nich udział.
W jakich wątkach biorę udział to moja wyłącznie sprawa ... cytując przedmówcę : "Takie moje prawo, nie ?"
Ależ jestem w tematycznych wątkach, ale Ty w swoim zacietrzewieniu widzisz to co chcesz widzieć ..."takie Twoje prawo, nie ?
Kenik napisał(a):Aaaa to sorry ... skoro Kraków to Spotkanie a nie zlot. No widzisz jaka ja nieświadoma.
No dyć już powiedziałam, że każdy ma swoje jazgotki ... tylko, że jedni pretendują do grona znawców a inni wolą pozostać w cieniu. Czy pozwolisz mi pozostać w cieniu ?![]()
No właśnie chciałam się dowiedzieć coś na temat zlotów, ale skoro fuczysz na mnie to pozostaje mi tylko mniemanologia. A jak to się będzie nazywało Panie Oficerze jak dostanę cynk na PW ?
kinga35 napisał(a):Zebik napisał żeś oficer...
Ale nie wtrącam się.
Ja chciałam dowiedzieć się, bo jak wiadomo- nieznajomość prawa może zaboleć- to jak stanowi prawo forumowe ?
Za co można dostać ostrzeżenie albo bana ?
jara napisał(a):kinga35 napisał(a):Zebik napisał żeś oficer...
Ale nie wtrącam się.
Ja chciałam dowiedzieć się, bo jak wiadomo- nieznajomość prawa może zaboleć- to jak stanowi prawo forumowe ?
Za co można dostać ostrzeżenie albo bana ?
za OT, jak ja...i to z ramką
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.