.png)
.png)
pomorzanka zachodnia napisał(a):Zachwycające widoki![]()
. Właśnie wychodzę z przeziębienia, ale widzę, że chyba zachoruję teraz na Durmitor.
.png)
Habanero napisał(a):Przepięknie tam![]()
Gdyby tam jeszcze w lecie można było pojeździć na nartach, to by były dopiero czadowe wakacje
gusia-s napisał(a):Może ten dyskomfort na wyciągu wynikał z tego, że zawsze wjeżdżacie w nartach i pod sobą macie śniegową pierzynkę a tu było inaczej, jakby boso i bez siennika![]()
pomorzanka zachodnia napisał(a):Zachwycające widoki![]()
. Właśnie wychodzę z przeziębienia, ale widzę, że chyba zachoruję teraz na Durmitor.
piotrf napisał(a):Agnieszko , gratki za Savin Kuk w takiej pogodziewidoki wspaniałe , ale to przecież Czarnogóra . . . Bobotov będzie następny
![]()
.png)
.png)
RafVFD napisał(a):Dziękuje Maslinka za zrobienie nam zdjęcia na plaży w Ivan Dolac. Widziałem Was jak wodowaliście się z kajakiem, odruchowo zwracam uwagę na takie sprawy i właśnie Wasz dmuchany Adventure zwrócił moją uwagę.
RafVFD napisał(a):Było Super i myślę że kiedyś na Hvar wrócimy, póki co wybieramy się w przyszłym roku na VIS i tam strasznie kręci mnie dotrzeć kajakiem do Stinivy.
.png)
.png)
Ural napisał(a)::papa:Radziłbym Ci jednak Rav Maslinki nie zaczepiać. A to wiadomo co na to Maslinki mąż. Obyś nie miał problemów, dobrze i szczerze ci radzę. Jeszcze będziesz mi wdzięczny za poradę.
.png)
RafVFD napisał(a):Tym co wybierają się na Hvar polecam wybrać się na górę Sv. Nikola. Można stanąć w najwyższym miejscu wyspy i podziwiać widoki dookoła. Dojazd częściowo autem jest możliwy, jadąc tunelem do miejscowości Hvar skręcamy w lewo w gruntową drogę zaraz po wyjechaniu z tunelu. Droga ta jest żwirowa i miejscami dość stroma, lepiej jechać jednym ciągiem bo ciężko jest ruszyć no chyba że ktoś ma 4x4. Po szczęśliwym wyjechaniu na górę auto można zostawić koło konoby i dalej udać się pieszo na Sv. Nikola.
.png)
RafVFD napisał(a):Ural napisał(a)::papa:Radziłbym Ci jednak Rav Maslinki nie zaczepiać. A to wiadomo co na to Maslinki mąż. Obyś nie miał problemów, dobrze i szczerze ci radzę. Jeszcze będziesz mi wdzięczny za poradę.
W tym kontekście słowo zaczepić traktuje na równi z przywitać się. Mało prawdopodobne by taki zbieg okoliczności wydarzył się ponownie w przyszłości ale kto wie.
walp napisał(a):Niezależnie od wersji, warto stanąć na szczycie.
.png)
.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży