Bardzo podoba mi się Twoje zdjęcie : Na prawo Stećci , na lewo Stećci , a w środku Maslinka stoi . . .
Pozdrawiam
Piotr
.png)
Katerina napisał(a):Właśnie nadrabiam i, ależ niezwykle interesujące rzeczy pokazujesz i opisujesz
![]()
Katerina napisał(a):Te kaniony, góry, romskie domki, tyrolki![]()
![]()
, nagrobki i owce
![]()
Te ostatnie dały mi popalić kilka dni temu na Pagu![]()
Katerina napisał(a):Super zdjęcia
piotrf napisał(a):Bardzo podoba mi się Twoje zdjęcie : Na prawo Stećci , na lewo Stećci , a w środku Maslinka stoi . . .![]()
.png)
Katerina napisał(a):maslinkaBardzo jestem ciekawa i już się nie mogę doczekać Twojej relacji z tych wakacji, ale o tym pewnie poczytamy za rok
Mam dużo determinacji, żeby...się poprawić w tej kwestii![]()
![]()
Bravik napisał(a):Riblje jezero i ta wmurowana ławka - jakoś to zestawienie burzy ład tego miejsca.
CROberto napisał(a):Bardzo ładniea najbardziej podoba mi się sesja z mostem
![]()
.png)
.png)
.png)
.png)
beatabm napisał(a):Ależ widoki tak z góryTakie trochę tatrzańskie
Coś pięknego
te kiero napisał(a):Bardzo żałuję, że nie wiedziałem o kolejce przy naszych dwóch razach w tamtą stronę; tym bardziej bardzo dziękuję, trzeba zatem udać się tam 3 raz. Piękne miejsce i "dla dziadków".
te kiero napisał(a):Nie pamiętam całego czarnogórskiego wątku Wojtka/Franza, ale coś mi świta, że wchodził tam o własnych siłach.
travel napisał(a):Super widoki![]()
Lubię góry z krzesełkami![]()
.png)

.png)
Katerina napisał(a):Piękne widoki - te łąki i szczyty( aż się proszą o szpilki
))
Katerina napisał(a):Jedyne, co mi zakłóca wszelką przyjemność z odbioru wrażeń wzrokowych to widok Ciebie w ciepłym odzieniu![]()
![]()
Katerina napisał(a):
Po powrocie z upałów kilka dni temu wpadłam prosto w objęcia arktycznego chłodu i skończyło się na tym że leżę z gorączką i strasznie mi zimno![]()
( Ale, mimo kiepskiego stanu chętnie zjadłabym to, co Ty masz na talerzu i popiła piwem
![]()
![]()

Powrót do Nasze relacje z podróży