.png)
dangol napisał(a):
dangol napisał(a):W przyszłym roku przypadnie się nasz 20-ty z kolei BBW (nie byłam tylko na jednym, w 2020 roku). Nasi mężowie mają dłuższą historię męskich wypadów w tym czasie, my „musiałyśmy” poczekać, aż potomstwo będzie gotowe zostać kilka dni w domu bez obojga rodziców. Ilość uczestniczących w BBW bywała różna. Kilka razy byłyśmy tylko w trójkę, ale zdarzyła się też jedenastka.
, przez te lata zwiedziłyście przy okazji bycia razem spory kawał Polski i Europy
. .png)
dangol napisał(a):W przyszłym roku przypadnie się nasz 20-ty z kolei BBW (nie byłam tylko na jednym, w 2020 roku).
.png)
empire13 napisał(a): Chyba nikt Ci nie odbierze tytułu liderki.
. Póki jednak mogę, korzystam. Nie mam prawa jazdy (zresztą, spora część moich koleżanek też nie ma), póki więc są takie, co mogą mnie wozić .png)
dangol napisał(a):empire13 napisał(a): Chyba nikt Ci nie odbierze tytułu liderki.
Nie jest to dla mnie istotne. Póki jednak mogę, korzystam. Nie mam prawa jazdy (zresztą, spora część moich koleżanek też nie ma), póki więc są takie, co mogą mnie wozić
, to przynajmniej mogę się odwdzięczyć przygotowaniem "programu" zwiedzania, a czasem też znalezieniem noclegowego lokum.