Beata W. napisał(a):Ależ miło powspominać.
Nawet 2 dni temu moje starsze dziecko wspominało Teneryfę i robiłyśmy domowe Churros![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam
Beatka, a gdzie Ty byłaś jak Cię nie było?
Przyznaj się bez bicia

mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):Ależ miło powspominać.
Nawet 2 dni temu moje starsze dziecko wspominało Teneryfę i robiłyśmy domowe Churros![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam
Przyznaj się bez bicia
Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):Ależ miło powspominać.
![]()
![]()
Pozdrawiam
Przyznaj się bez bicia
A praca, Covid, praca i jakoś tak wyszło![]()
Niestety ostatni mój wyjazd to było sierpniowe Rodos. Na ferie nie ma szansOby do lata się poprawiło
Nie ma się co dziwić, jak wprowadzili te swoje testowanie i wymagania testów na granicach lądowych..... Jak za rok tak będzie dalej, to z Grecji rezygnuję....mysza73 napisał(a):.... bo Grecji na forumie jak na lekarstwo w tym romu
tony montana napisał(a):Ale po co tyle razy do tej Grecji jeździć?:)
Pięknie tam jest ale wszystko takie same, domki biało niebieskie
Trzeba coś innego zobaczyć
Dziwię się ludziom którzy np. w Wielkiej Brytanii nie byli
Północ Europy czy północ Grecji?Beata W. napisał(a):Północ jednak tylko na krótkie wypady, które niestety ostatnio jakieś ograniczone są
Nie wszędzie są biało-niebieskie domki. To tylko skojarzenie z tym krajem za sprawą Cykladówtony montana napisał(a):Ale po co tyle razy do tej Grecji jeździć?:)
Mnie np. ten kierunek nie kręci wcale.... Może kiedyś, ale na razie nie.tony montana napisał(a):Dziwię się ludziom którzy np. w Wielkiej Brytanii nie byli
piekara114 napisał(a):Nie wszędzie są biało-niebieskie domki. To tylko skojarzenie z tym krajem za sprawą Cykladówtony montana napisał(a):Ale po co tyle razy do tej Grecji jeździć?:)
.
piekara114 napisał(a):I to jest dobry marketing turystyki do Grecji. A że się mija z prawdą.....
Daj relacje że Skopelos, bo tych jest bardzo mało....
piekara114 napisał(a):To już Ci się kwarantanna trafiła? Byliście chorzy czy z kontaktu?
Ale nawet skrótową relacja z praktycznymi krótkimi informacjami będzie ok. Oczywiście drugiej kwarantanny nie życzę, chyba, że chcesz....