Re: Gdzie spać w drodze do HR i z powrotem; polecamy i odrad
napisał(a) Figa4 » 13.06.2019 12:50
Chciałam polecić nocleg w okolicach Jezior Plitwickich .Zatrzymuję się tam od trzech lat.Rezerwuje bezpośrednio u właściciela na booking jest drożej. Apartment Lavanda . Lipovac ulica 118, 47245, Rakovica, Chorwacja. E-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Dom składa się z 4 apartamentów 5-6 osobowych.Wszystkie ładne .W każdym dwie sypialnie,łazienka salon z narożnikiem lub wersalką i pełni wyposażona kuchnia+ klima,bardzo czysto.
Dom jest na odludziu wśród pola lawendowego i łąk pełnych owieczek.Mały plac zabaw dla dzieci.Koszt to 30€ osoba.Dzieci małe można się targować ,większe płaca jak dorośli.Cena 30€ jest ze śniadaniem i obiadokolacją .Śniadanie dobre ,świeże Kawa napoje w cenie.Kolacja za to jest rewelacyjna. Można się porozumieć czy talerz mięs czy ryb z grilla . Zawsze brałam mięso (dzieci nie lubią ryb).Na talerzu : capevici,żeberka albo kotlety z kostką,boczek ,polędwiczki do tego deser ,napoje dodatkowo płatne.Porcje duże ,zawsze coś zostawało .Dla dorosłych kieliszek albo dwa orchawicy. Wiem,że można taniej ale po całym dniu jazdy to miejsce zawsze wydaje mi się idealne.
- Załączniki:
-