A więc...

.png)

.png)
dangol napisał(a):O słowackich podróżach chętnie poczytam, jestem pewna że będzie równie ciekawie, jak wracaliśmy relacji czeskiej. Nawet jeśli w realu w większość miejsc nie dotrę, to wirtualne zwiedzanie też lubię![]()
A więc...![]()
i chyba o większości można przeczytać w relacjach , ale postaram się opisać nasz "związek" z tym krajem , może coś ciekawego pokażę . . . .png)
piotrf napisał(a):To już koniec na rok 2025 , ...
.png)
megidh napisał(a):piotrf napisał(a):To już koniec na rok 2025 , ...
Wnioskuję z tego wpisu, że w następnych latach planujesz kolejne czeskie wyprawy.
Na ten moment dziękuję za przybliżenie czeskich terenów. Dzięki Twoim opisom poznałam sporo ciekawostek o czeskich zamkach.
Słowacka relacja widzę już ruszyła. Będę tam zaglądać.
, kontynuacja będzie zapewne w przyszłym roku , planów na wiosnę jest już trzy
, zobaczymy co z tego uda się zrealizować . . . .png)
Franz napisał(a):Miło było spojrzeć Twoim okiem na tyle znanych z różnych wypadów miejsc.
.png)
piotrf napisał(a):Na temat słowackich atrakcji na forum jest sporo , mimo że ten kraj zbyt wielki nie jesti chyba o większości można przeczytać w relacjach , ale postaram się opisać nasz "związek" z tym krajem , może coś ciekawego pokażę . . .
.png)
wiola2012 napisał(a):Chętnie poczytam na temat Twoich słowackich spacerów. Może się do niej przekonam. Byłam dwukrotnie zimą na nartach i na jednodniowych wypadach z Polski, tak przy okazji. Kraj jest piękny, ale ludzie ... , jakoś mało lubią nas - Polaków. Kilka podejść i wrażenie się nie zmieniło. Może się mylę, może przesadzam.
, może pamiętają "kawaleryjskie" popisy naszych "kierowców" , albo naszą niechlubną wizytę w 1968 roku . . .