Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ceny na Krk

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
klara
Podróżnik
Ceny na Krk

Nieprzeczytany postnapisał(a) klara » 06.08.2006 17:52

Czy ktos może mi powiedzieć jakie w tym roku latem sa ceny na wyspie Krk? Nestety upragniony Hvar musi poczekac na dłuższy urlop, a teraz interesuje mnie cena apartamentu dla 4 osób np. w miejscowości Baśka. Dzięki. :D
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 06.08.2006 18:14

rok 2005 - sierpień 40 wrzesień 35 za apartman 3 osobowy blisko plaży
piotrus
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrus » 06.08.2006 19:01

pokój 2 osobowy w miejscowości KRK - 40 EUR.
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 07.08.2006 07:56

To jest oferta którą dostałem z ubiegłym roku - skorzystałem z niej:
Vrbnik na Krku.
I would suggest Maja 1 (for the family with disabled member - it is the ground floor) and Maja 4 & 5. So there would be 3 apartments, each of them for 4 Persons.
The price for the apartment A4 in this period is 40 Eur / day / aparment + sojourn tax (grown ups pay cca 0,60 Eur / day and the children untill 12
years don¨t pay sojourn tax, children from 12 - 18 years pay cca 0,30 Euro) + registration ( cca 1.40 Eur / person / registration). There are no other costs. In order to make the final booking 20 % of the total amount is to be paid.
The apartment is fully eqiepped.

Ostatecznie okazało się, ze dostaliśmy apartament 6-osobowy w cenie 4-osobowego.

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone