Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ceny kwater w ciemno

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
CinnamonGirl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CinnamonGirl » 01.05.2011 15:46

Do tej pory jezdzilismy w 2 połowie czerwca w ciemno z założeniem do jakiej kwoty szukamy kwaterki (zwykle to 10-11E/osobę). W tym roku lekkie odstępstwo. Pierwszy tydzień na riwierze makarskiej będzie w ciemno - ew jak juz bedziemy pewni ile osób jedzie czyli jakies 14 dni przed wyjazdem skontaktuje sie z włascicielami z ubiegłego roku czy maja miejsca ;) bo byli bardzo sympatyczni :)
Za to na 2 tydzien zarezerowawałam w Jelsie apartament. Wynikało to z faktu, że był polecony (sprawdzony przez forumowiczkę) i po przeglądnięciu interentu miał bardzo konkurencyjne ceny w tym rejonie (za oferowany metraż, z klimą i klimatycznym w cenie ) poza tym lokalizacja bardzo mi odpowiada. Zresztą jakby nia patrzeć na wyspie jest zwykle trochę mniejszy wybór niz na kilkuset km wybrzeżu na stałym lądzie a uparłam się na konkretną miejscowość i dzielnicę gdzie tych domków jest moze z 50 ;) Do tego jest na tyle mała róznica cenowa miedzy 4 a 6 osób (do konca nie wiemy czy pojada 2 czy 3 pary) a moglismy zaliczke zapłacić za 4 osoby a najwyżej przyjedzie 6 ;) właściciele się zgodzili.
Jednym słowem cena apartamentu pozwala mi głeboko wątpić, że cos atrakcyjniejszego znalazłabym w ciemno. Bez pozytywnej opinii o tym apartamencie i lokalizacji wręcz bym sie zastanawiała gdzie jest haczyk ;)
tomasz1
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomasz1 » 01.05.2011 17:23

Czy mógła byś dać jakieś namiary na ten apartament i może współrzędne na mapy google :)
Użytkownik usunięty
W ciemno :))

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.05.2011 17:45

Od 5 lat jeżdżę w ciemno (nawet TEN pierwszy raz!!!),
BEZ OBAW!!! NA PEWNO ZNAJDZIESZ TO CZEGO SZUKASZ!!! ODWAGI!!!
Kupując w Necie w tzw. "ciemno" nigdy nie masz pewności czy to jest właściwie to czego szukam ????? (zdjęcia apartamentu, okolicy itp. sobie a rzeczywistość jest okrutna:))) Jazda w ciemno daje swobodny wybór jak nie ta miejscowość to inna, jesteś wolny i decyzja należy do Ciebie czy ich ukochane "eura" wydasz tu czy tam. To TY przyjechałeś wydać w tym kraju SWOJE pieniądze niech zabiegają o Ciebie!! JESTEŚ PANEM TURYSTĄ a nie ubogim klientem liczącym na łaskawość gospodarzy. ODWAGI DASZ RADĘ!!!!
Pozdrawiam
CinnamonGirl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CinnamonGirl » 01.05.2011 18:32

tomasz1 napisał(a):Czy mógła byś dać jakieś namiary na ten apartament i może współrzędne na mapy google :)

Jesli to do mnie to proszę zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link Jest tam mapka z zaznaczonym przez właścicieli umiejscowieniem apartamentu. Z tgo co wiem to rok temu zdjecia oddawały faktyczny stan wnętrz.

Tak jak pisze lm648 - w necie to takie kupowanie w ciemno - szczególnie poza sezonem na prawdę warto jechac bez rezerwacji. Ja zdecydowałam sie w tym wypadku na rezerwacje bo znałam okolicę (oglądnełam ją rok temu jak stacjojnowałam we Vrbosce i mi wpała w oko (cisza, blisko morza i plaży ale i niedaleko spacerkiem do Jelsy - nie lubię mieszkać w centrum), a co do wnętrz i właścicieli informacje dostarczyła mi osoba ktora tam była rok temu - inaczej pewnie bym jechała w ciemno ;)
MATEUSUNIQUE
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) MATEUSUNIQUE » 01.05.2011 18:57

Wzeszłym roku na przełomie lipca i sierpnia na trasie Trogir -Primoszten-Szibenik widziałem wiele ogłoszeń z wolnymi miejscami a przy niektórych to koczowali właściciele więc co do ceny można było się dogadać.Ja jak zwykle w to samo miejsce:TROGIR,SEGED VRANJICA,PUT RAKIJARA.
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Ceny kwater w ciemno - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone