Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

ceny kwater na Krk po 20 sierpnia?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Arek84
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek84 » 10.08.2007 11:45

witam wszystkich to mój pierwszy post na forum :)
od dłuższego czasu czytam to forum ale nie znalazłem informacji która mnie interesuje.

jakie ceny za pokój dla 2 osób z łazienka i ewentualną kuchnią są po 20 sierpnia na Krk lub w miejscowości Malinska? czy można znaleźć coś za ok 12 euro?

pozdrawiam
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.08.2007 12:40

Arek84 napisał(a):witam wszystkich to mój pierwszy post na forum :)
od dłuższego czasu czytam to forum ale nie znalazłem informacji która mnie interesuje.

jakie ceny za pokój dla 2 osób z łazienka i ewentualną kuchnią są po 20 sierpnia na Krk lub w miejscowości Malinska? czy można znaleźć coś za ok 12 euro?

pozdrawiam

Nie da się tak jednoznacznie odpowiedziec na to pytanie - dobrą odpowiedzią bedzie: "ceny są różne" ale przeglądnij poniższe linki i mniej wiecej się zorientujesz w cenach:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Możesz też poszukac cen w agencjach turystycznych poszczególnych miast;
1) MALINSKA zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
2) KRK zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
3) BASKA zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
:papa:
Arek84
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek84 » 10.08.2007 12:53

ceny z internetu mniejwiecej znam i wychodzi ok 20 euro za osobe :( ale na forum przeczytałem, że jadąc szukając kwatery na miejscu można znaleźć sporo taniej ?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.08.2007 19:36

Arek84 napisał(a):ceny z internetu mniejwiecej znam i wychodzi ok 20 euro za osobe :( ale na forum przeczytałem, że jadąc szukając kwatery na miejscu można znaleźć sporo taniej ?

Moim zdaniem można trafic na ceny poniżej 20 ojro. Znam to ze swojego doświadczenia - za każdym razem będąc na Krk (bywam tam zazwyczaj w I połowie sierpnia) widziałem mase ofert, gdzie w szczycie sezonu można było za dobre pieniadze coś wynając. Ty masz, z tego co piszesz, jechacpo 20 więc nie powinno byc źle bo Włosi wracają do domu po 15 sierpnia (dużo Niemców też) - czyli sezon powoli się kończy. Jedź śmiało w ciemno a spokojnie trafisz na coś w dobrej cenie.
Pozdrav :papa:
Arek84
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek84 » 10.08.2007 19:53

a gdzie najlepiej szukać ofert? u przydrożnych "łapaczy"? czy w jakiejś informacji, czy może samemu chodzić po pensjonatach?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.08.2007 20:01

Arek84 napisał(a):a gdzie najlepiej szukać ofert? u przydrożnych "łapaczy"? czy w jakiejś informacji, czy może samemu chodzić po pensjonatach?

Zacznij od parkingu (po prawej stronie) jak wjedziesz na wyspę - zawsze ich tam troche stoi. Z "informacji" nie i to zdecydowanie nie - bo owszem są takowe w każdym mieście ale to agencje więc tanio nie będzie.
Przy drodze jadąc na południe tak dużo ich nie stoi (nie ma miejsca na stanie :wink: ) ale przy wjazdach do miasteczek stoją. Choc zawsze najwięcej staczy widziałem koło mostu na parkingu i ok. 2 km za Krk w kierunku do Punatu - tam gdzie jest rozwidlenie dróg (Kornic-Punat-Baska) - tam też od lat stoją (i nawet już z widzenia ich znam :lol: )
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 10.08.2007 21:01

Arek84 napisał(a):a gdzie najlepiej szukać ofert? u przydrożnych "łapaczy"? czy w jakiejś informacji, czy może samemu chodzić po pensjonatach?

Nie chcę Cię martwić ale w pensjonacie, tym okresie, zapłacisz od 40 euro w górę ( bez kuchni, jest WC z łazienką). Ponadto pensjonatów jest niewiele.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.08.2007 21:08

woka napisał(a): Nie chcę Cię martwić ale w pensjonacie, tym okresie, zapłacisz od 40 euro w górę ( bez kuchni, jest WC z łazienką). Ponadto pensjonatów jest niewiele.

Woka nie martw go :lol: On szuka apartamentów lub pokoi do wynajęcia ale w "ludzkiej" cenie. Pensjonat to pensjonat zawsze jego cena bedzie nieco wyższa od lokalu w prywatnym domu. Poza tym jak ktoś nastawia się na robienie jedzonka we własnym zakresie to pensjonat z braku "własnej" kuchni odpada na dzień dobry :wink:
Pozdrav :papa:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 10.08.2007 21:25

Piotrek ... to Arek zapytał się o pensjonat. Ja tylko odpisałem. :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.08.2007 21:28

woka napisał(a):Piotrek ... to Arek zapytał się o pensjonat. Ja tylko odpisałem. :wink:

No fakt, honor zwracam, słowo "pensjonat" padło :lol: ale chyba jednak nie o to mu chodziło :papa:

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone