marze_na napisał(a): Piazza Marina, gdzie w Gardino Garibaldi rośnie olbrzymich rozmiarów Ficus Macrophylla
Kilkukrotnie byliśmy blisko (raz nawet siedzieliśmy w ogródku przy Piazza Marina na jedzonku), a nie zwróciłam uwagi
.png)
marze_na napisał(a): Piazza Marina, gdzie w Gardino Garibaldi rośnie olbrzymich rozmiarów Ficus Macrophylla
.png)
marze_na napisał(a): Bo wymyśliłam sobie, że tym razem polecimy przede wszystkim jeść i buszować po bazarach.
.png)
marze_na napisał(a):Deszczowe wieczory w Palermo
.png)
dangol napisał(a):Kilkukrotnie byliśmy blisko (raz nawet siedzieliśmy w ogródku przy Piazza Marina na jedzonku), a nie zwróciłam uwagi na tego fikusa.
megidh napisał(a):marze_na napisał(a): Piazza Marina, gdzie w Gardino Garibaldi rośnie olbrzymich rozmiarów Ficus Macrophylla
Niesamowity
te kiero napisał(a):Mz deszcz lub czas po deszczu dodaje również uroku co widać po Waszych zdjęciach
.png)
.
.png)
marze_na napisał(a):Wystarczy tej egzotyki.
W następnym odcinku marionetki europejskie i tradycja sycylijskiej Opera dei pupi
.png)
megidh napisał(a):Bardzo jestem ciekawa tych europejskich marionetek.
piotrf napisał(a):Kolekcja super![]()
.png)
.
.png)
.png)
maslinka napisał(a):Marionetki są zachwycająceŚwietna atrakcja!
piotrf napisał(a):Imponujący zbiór![]()
mysza73 napisał(a):W ostatnim programie "Jestem z Polski", bohaterka - Maria, mieszka w Palermi i pokazała przesympatycznego starszego pana, który właśnie robi takie lalki![]()
W ogóle to był cudowny odcinek![]()
![]()
.png)
Cudowne wprowadzenie w podróż do Italiimarze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):W ostatnim programie "Jestem z Polski", bohaterka - Maria, mieszka w Palermi i pokazała przesympatycznego starszego pana, który właśnie robi takie lalki![]()
W ogóle to był cudowny odcinek![]()
![]()
Okazało się, że jest dostępny na player.pl. Obejrzę sobie w środę czekając na samolot
.
(co prawda nie na Sycylię, no ale nie można mieć wszystkiego
)