Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bella Italia

We Włoszech znajduje się najstarszy na świecie uniwersytet, jest nim założony w 1088 roku Uniwersytet Boloński. Na terenie Włoch znajdują się 2 słynne wulkany: Etna i Wezuwiusz. We Włoszech trzykrotnie odbywały się igrzyska olimpijskie w latach 1956, 1960 i 2006. We Włoszech znajduje się 50 obiektów światowego dziedzictwa kultury UNESCO. Modena we Włoszech to prawdziwa stolica samochodów sportowych, mieści się w niej 5 fabryk luksusowych samochodów sportowych: Ferrari, Maserati, Lamborghini, Pagani i De Tomasso.
marze_na
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) marze_na » 08.02.2026 09:01

te kiero napisał(a):ale na dobrą fotę trzeba mieć chyba dobry obiektyw lub "bezszumowy zoom" w tel.

Jeśli tak na to patrzysz to tą dziurkę od klucza u Kawalerow Maltanskich zupełnie sobie odpuść :roll: :lol: .

te kiero napisał(a):jak widzę po GM

Ja widzę 4,8 w ocenach użytkowników dla tego Belvedere :D .

te kiero napisał(a):Mam zaznaczony taras na starówce

Mam pewne podejrzenia o co chodzi, ale ta starówka zasiala ziarno niepewności...

Długo będziesz w Rzymie?
Inaczej pisze się że coś trzeba / warto komuś kto jedzie na trzy dni, a inaczej komuś kto planuje tam tydzień.
W zeszłym roku przerabiałam że szwagrem Rzym w pigułce. Awentyn się niestety nie zmieścił
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 08.02.2026 09:10

marze_na napisał(a):
te kiero napisał(a):ale na dobrą fotę trzeba mieć chyba dobry obiektyw lub "bezszumowy zoom" w tel.

Jeśli tak na to patrzysz to tą dziurkę od klucza u Kawalerow Maltanskich zupełnie sobie odpuść :roll: :lol: .

No tak myślałem, zobaczym na miejscu, będziem tam się kręcić...
marze_na napisał(a):
te kiero napisał(a):Mam zaznaczony taras na starówce

Mam pewne podejrzenia o co chodzi, ale ta starówka zasiala ziarno niepewności...

Terrazza delle Quadrighe
marze_na napisał(a):Długo będziesz w Rzymie?
Inaczej pisze się że coś trzeba / warto komuś kto jedzie na trzy dni, a inaczej komuś kto planuje tam tydzień.
W zeszłym roku przerabiałam że szwagrem Rzym w pigułce. Awentyn się niestety nie zmieścił

Na pewno 3pełne, albo 1więcej, ale to zależy od dostępności miejscówki na amalfitańskim oraz zmęczenia ludzką masą krutyczną, złożona sprawa...
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 08.02.2026 12:17

Bez przesady, zwykłym aparatem też coś wyjdzie :smo:

Obrazek
Poprzednia strona

Powrót do Włochy - Italia