Z tym "pies z kulawą nogą" to mnie ubawiłeś
Pozdrawiam
Piotr
.png)
.png)
piotrf napisał(a):Dziękuję za to i za relację , z której będę czerpał
... dokończę jeszcze ten deszczowy dzień, a do kolejnych powrócimy po dłuższej przerwie - min. 3 tygodnie ...
...piotrf napisał(a):dlatego już układam powoli chytry plan na kolejną zimę
piotrf napisał(a):wróciliśmy z tamtych rejonów ( Walencja , Alicante , Kartagena , Murcja )
.png)
....png)
kmichal napisał(a):... trochę to zabrzmiało jakby ta relacja już się skończyła ...... a tymczasem jeszcze 3 dni przed nami - w tym pobyt na innym kontynencie ...
... dokończę jeszcze ten deszczowy dzień, a do kolejnych powrócimy po dłuższej przerwie - min. 3 tygodnie ...
...
kmichal napisał(a):piotrf napisał(a):wróciliśmy z tamtych rejonów ( Walencja , Alicante , Kartagena , Murcja )
... fantastycznie - my wybieramy się w te rejony na letnie wakacje w sierpniu ...... fajnie byłoby poczytać o Waszych wrażeniach z tamtych stron oraz dowiedzieć co polecacie tam zobaczyć - może jakaś relacja
...
...
.png)
piotrf napisał(a):Przepraszam , że tak zabrzmiało
piotrf napisał(a):A w sprawie tych trzech tygodni - Wschód Zachód Północ Południe
... a dokładnie to Rzym ... piotrf napisał(a):Dla mnie trochę za gorąco
piotrf napisał(a): do relacji - z tym może być problem , jednak . . . nigdy nie mów nigdy
... .png)
21monika napisał(a):Spoglądam z zacisza domowego po cichutku i podziwiam z wypiekami.
21monika napisał(a):Widoczki przednie a i widać rękę dobrego fotoreportera (tak po cichu spytam czym poczynione foty )
....png)
marze_na napisał(a):Frigiliana bardzo w moim guście
marze_na napisał(a):Dopisuję do mojej mapki Algarve, kiedyś z pewnością zawitam
... obiło mi się o uszy, że wybór padł na Sycylię ...
....png)