.png)
Beata W. napisał(a):Właśnie sobie uświadomiłam, że nigdy nie byłam nad niemieckim Bałtykiem
Beata W. napisał(a):Pewnie jak by ta pogoda była stabilniejsza to nikt by do Cro czy innych tam Grecji nie jeździł
Beata W. napisał(a):A mi w tamtym roku bardzo się podobał Bałtyk przy lekkim mrozku i pełnym słonku
.png)
piekara114 napisał(a):Właśnie tylko ta pogoda...choć ceny na miejscu też nie zachęcają, no i dla mnie z południa czas dojazdu jest niewiele krótszy niż na Istrię czy włoskie Caorle...
A wiatraczek nic się nie zmienił od 2007 r.
.png)
NataliaSze napisał(a):Podczas pobytu nad Gardą wybraliśmy się na jednodniową wycieczkę do Wenecji
... ten region jest popularny ...
... .png)
kmichal napisał(a):NataliaSze napisał(a):Podczas pobytu nad Gardą wybraliśmy się na jednodniową wycieczkę do Wenecji
... proponuję, żebyś napisała relację ze swojego wyjazdu - czytelników będziesz miała sporo ...... ten region jest popularny ...
...
Pozdrawiam.
.png)
NataliaSze napisał(a):Zbytnio to nie ma o czym pisać Pół dnia na plaży. Drugie pół spacery nad jeziorem
.png)
kmichal napisał(a):NataliaSze napisał(a):Zbytnio to nie ma o czym pisać Pół dnia na plaży. Drugie pół spacery nad jeziorem
... uwierz mi, że zdjęcia z takich spacerów w te brzydkie zimowe wieczory są na wagę złota - wielu z nas chętnie się przy nich ogrzeje ......
Pozdrawiam.
.png)
NataliaSze napisał(a):Dodałam do zdjęć krótką relację
.png)
kmichal napisał(a):NataliaSze napisał(a):Dodałam do zdjęć krótką relację
... napisałaś więcej niż ja do całego Świnoujścia ...... zgadzam się Riva jest piękna, ale równie pięknych miasteczek nad Gardą jest sporo ...
... warto tam jeszcze kiedyś wrócić ...
...
Pozdrawiam.
.png)
kmichal napisał(a):NataliaSze napisał(a):Byliśmy w kilku miasteczkach nad Gardą, ale Riva najbardziej mi się spodobała
... nam chyba najbardziej w pamięci pozostało Limone ...... a w Chorwacji jaki region planujecie
![]()
Pozdrawiam.
.png)
NataliaSze napisał(a):Wybieramy się do Petrcane. Pierwszy raz wybieramy się do Chorwacji i właśnie jestem na etapie planowania itp.
.png)
...
...
...
kmichal napisał(a):Na wszystkie dni Nowego Roku,
Życzę Wam wiary w sercu i światła w mroku,
Abyście jednym krokiem mijali przeszkody,
Byście czuli się silny i wiecznie młodzi.