.png)
.png)
Dan_78 napisał(a):No taki właśnie mamy plan, kilka dni wypoczynku i kilka na zwiedzanie, min., będziemy chcieli się udać na Lefkadę i Kefalonię w formie rejsu, żeby jedynie liznąć klimatu. Paksos i Atypaksos też chodzi mi po głowie i może coś w interiorze Epiru.
Dziękuję za info i sorki za mały OT.
.png)
kmichal napisał(a):ajdadi napisał(a):..co prawda to prawda...
... powiem szczerze, że pisząc tą relację zaczyna do mnie docierać, że w tym roku nie będzie nas w Grecji i przeraża mnie to ...... mam nadzieję, że włoska Garda i okolice chociaż trochę uśmierzą ból serca bez wakacyjnej Grecji ...
... liczę na Wasze relacje ...
...
Pozdrawiam.
.png)
piekara114 napisał(a):Nie martw się, Garda nie jest taka zła. Wprawdzie takiego koloru wody jak na wyspach to nie znajdziesz, ale miejsc do plątania się po okolicy jest wystarczająco dużo. Werona to rzut beretem (w sumie to zależy gdzie stacjonujesz), a warta zobaczenia w dzień i wieczorem i nocą. U mnie małe, co nieco. I chyba ostatecznie w tym roku będą Włochy ale na powrocie będzie Garda i pewnie Werona, bo jest cudna, wieczorny spacerek i lody superrrr
.png)
To ten rzut beretem to z zamachem sporym musi być, ale wieczorem to już korków wzdłuż Gardy nie powinno być, bo w ciągu dnia nie jest ciekawie z przejazdem, zwłaszcza w weekend, kiedy werończycy i okolice jadą nad swoje "morze". Pod tym katem zaplanuj rozsądnie wycieczki...kmichal napisał(a):piekara114 napisał(a): Werona to rzut beretem (w sumie to zależy gdzie stacjonujesz), a warta zobaczenia w dzień i wieczorem i nocą. U mnie małe, co nieco. I chyba ostatecznie w tym roku będą Włochy ale na powrocie będzie Garda i pewnie Werona, bo jest cudna, wieczorny spacerek i lody superrrr
...... dzięki z miłą chęcią poczytam do poduszki ...
... mamy klepniętą kwaterę w Arco na północy Gardy,
.png)
kmichal napisał(a):Antipaxi i Paxi
.png)
piekara114 napisał(a):To ten rzut beretem to z zamachem sporym musi być, ale wieczorem to już korków wzdłuż Gardy nie powinno być, bo w ciągu dnia nie jest ciekawie z przejazdem, zwłaszcza w weekend, kiedy werończycy i okolice jadą nad swoje "morze". Pod tym katem zaplanuj rozsądnie wycieczki...
.png)
ajdadi napisał(a):...ja też
.png)
kulka53 napisał(a):No proszę... kolejne wysepki
To już 6 naliczyłem, a jeszcze 7 będzie z tego co widziałem
kulka53 napisał(a):Fantastycznie zaplanowałeś ten urlop, jestem pod wrażeniem
kulka53 napisał(a):I to wstawanie o wczesnych porach by na rejs zdążyć... nikt nie protestował?

kmichal napisał(a):... niektóre wycieczki dopiero teraz w trakcie pisania zaczynam bardziej doceniać ... wtedy było zmęczenie itd itp ... a teraz z dystansu widzę, że faktycznie fajnie tam ...
Pozdrawiam.
.png)
ajdadi napisał(a):...mówisz...a w zasadzie piszesz prawdę...po czasie człowiek mniej pamięta o trudach...a pamięta za to bardziej piękne miejsca które widział...
.png)