Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Właśnie wróciłem. Jak jakieś pytania to może będę mógł pomóc

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
WojtekP.
Podróżnik
Grill i trasa

Nieprzeczytany postnapisał(a) WojtekP. » 30.07.2011 12:48

Ja miałem właśnie takiego małego grilla ze sobą i brykiet. Ale w każdym markecie widziałem że węgiel tam jest. Jechaliśmy dużym autem wiec dużo mieliśmy własnych rzeczy.
A i jak masz miejsce w aucie to polecam zabrać wodę mineralna - nie należy do tanich tam.
A na kempingach nie wiem czy mają grille czy nie.
Załączam link z trasą jaką jechałem. Na początku przez Czechy są małe wąskie drogi ale fajnie się jedzie.

http://maps.google.pl/maps?saddr=Omi%C5 ... ,2,3,4&z=6

Pozdrawiam!!!
rocker
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rocker » 30.07.2011 21:59

jeszcze raz dzięki za info. My jedziemy we dwójkę więc miejsca sporo jest. i pewnie auto będzie wyładowane różnego rodzaju pierdołami, które nie wykluczone, że mogą się przydać.
Vjetar
Legenda
Re: Grill i trasa

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 31.07.2011 13:11

WojtekP. napisał(a):A na kempingach nie wiem czy mają grille czy nie.

Na niektórych są takie specjalne miejsca (stanowiska) do grillowania.
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Właśnie wróciłem. Jak jakieś pytania to może będę mógł pomóc - strona ...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone