Mam nadzieję, że zostaniesz do końca, bo najfajniejsze miejsca (według mnie
) dopiero będą ... 
Jasne... Twoja relacja sprawiła że zapaliła mi się lampka
Myślę o przyszłym roku, a nuż będzie to właśnie Italia
Pozdrawiam
Krzysiek
) dopiero będą ... 
.png)
mysza73 napisał(a):A czy Ty przypadkiem w tym roku też nie byłeś gdzieś w pobliżu? (albo coś mi się uroiło)
.png)
arko2007 napisał(a):mysza73 napisał(a):
Mam nadzieję, że zostaniesz do końca, bo najfajniejsze miejsca (według mnie) dopiero będą ...
Jasne... Twoja relacja sprawiła że zapaliła mi się lampka![]()
Myślę o przyszłym roku, a nuż będzie to właśnie Italia![]()
![]()
Pozdrawiam
Krzysiek
.png)
piotrf napisał(a):mysza73 napisał(a):A czy Ty przypadkiem w tym roku też nie byłeś gdzieś w pobliżu? (albo coś mi się uroiło)
Miało być połączenie służbowego wyjazdu z wakacyjnym ( takie małe rozwinięcie, raczej środek i północ , bez obcasa) , ale nic z tego nie wyszło i trzeba było zadowolić się Rumunią i tym co "opodal" , a lato będzie dopiero w grudniu i styczniu . . .
Patrzę na Twój obcas i powstaje chytry planna jesień przyszłego roku , ale ( jak każdy plan ) musi "dojrzeć" . . .
Pozdrawiam
Piotr

.png)
mysza73 napisał(a):ajdadi napisał(a):mysza73 napisał(a):Fajne to Lecce, co ...![]()
...i jak tu się nie zgodzić...figusek napisał(a):ajdadi napisał(a):mysza73 napisał(a):Fajne to Lecce, co ...![]()
...i jak tu się nie zgodzić...
Bardzo fajne
Proszę, proszę, jakie zgodne towarzystwo ...
CinnamonGirl napisał(a):mysza73 napisał(a):Cynamonka ...![]()
![]()
,
chyba sto lat Cię nie widziałam,
jak tam mała Cynamoneczka, była już w Cro
?
Za rok bedzietaki jest plan. Wczesniej nie mielismy jak dojechac
![]()
Mala Cynamoneczka juz nie taka mala i bardzo charakterna
Wrocolam i przeczesuje forum pod katem potencjalnej miejscowkiale raczej gdzies wyzej. Poki co czytam o Rogoznicy
A ten charakterek to po mamusi?![]()
A Rogożnica to bardzo dobry pomysł ...
.png)
Ja nie mysza, ale też byłam, w 2011 jakoś takiego typowego miejskiego placu zabaw to nie kojarzę... Ale może w wątku o Rogoznicy aktualni bywalcy mają świeże info. Wiem na na półwyspie powstał lawendowy labiryntCinnamonGirl napisał(a):Mysza wy chyba byliscie w rogoznicy hmm tak mi sie cos kojarzy. Czy rzucil wam sie tam w oczy jakis plac zabaw?
.png)
piekara114 napisał(a):Ja nie mysza, ale też byłam, w 2011 jakoś takiego typowego miejskiego placu zabaw to nie kojarzę... Ale może w wątku o Rogoznicy aktualni bywalcy mają świeże info. Wiem na na półwyspie powstał lawendowy labiryntCinnamonGirl napisał(a):Mysza wy chyba byliscie w rogoznicy hmm tak mi sie cos kojarzy. Czy rzucil wam sie tam w oczy jakis plac zabaw?![]()
Edit: z ciekawości zajrzałam (bo R. to dla mnie jedna z ciekawszych miejscowości) do wątku i info, że są dmuchańce i trampoliny. I teraz czego Ty szukasz dla swojej małej?
.png)
CinnamonGirl napisał(a):TEn labirynt to taki laewndowy lawendowy? z praawdziwej lawendy? Pytam bo z towarzyszką podrózy mamy bzika na punkcie lawendy a to ze tak powiem pieczętuje wybór miejsca :p
.png)
mysza73 napisał(a):Nie tylko parkować w Apulii można gratisowo ...![]()
mysza73 napisał(a):miejsce, gdzie stykają się dwa morza
.png)
CinnamonGirl napisał(a):Mysza wy chyba byliscie w rogoznicy hmm tak mi sie cos kojarzy. Czy rzucil wam sie tam w oczy jakis plac zabaw?
piekara114 napisał(a):
Przerzućmy się może do właściwego wątku, bo nas autorka rano pogoni, oczywiście jak zje princessę kokosowąPs. pyszne kalmary są w R.
,
,kulka53 napisał(a):Przez moment (wczoraj) przyszło mi do głowy by się na wrześniowy urlop wybrać do Apulii...
Ale tam jest tyyyyyyyle do zwiedzania (co widać i u Ciebie), a my już się nazwiedzaliśmy w tym roku, że chyba tradycyjnie pojedziemy odpocząć do Grecji...
Pozdrawiam

.png)