Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
no to już drugi jej wyjazd do Chorwacji ale w zeszłym roku to był jeszcze 6 miesięczny szczeniak więc chyba nie pamięta za wiele hehe Rewanżując się spostrzegawczością rok temu mieliśmy sąsiadów z goldenkiem który z wody jak by mógł to by nie wychodził:) .....też bestie kochają wode
Witam, pod koniec maja wybieramy się z naszymi bestiami drugi raz do Chorwacji,tym razem myślę nad okolicami Zadaru.Może ktoś poleci kwaterę psiolubną najchętniej na parterze? Szukamy cichego miejsca z dala od zgiełku w pobliżu psiej plaży. Może jakieś domki kempingowe( choć nie wiem czy nie za zimno )
Witam, w tym roku postanowiliśmy się wybrać w 2 rodziny (jedna z 1 dzieckiem, druga z dwójką - wiek 10-16 lat) z 2 małymi pieskami (pappilon i russel terrier) w okolicę Makarskiej, ale na pewno okolicę, nie do samej Makarskiej, najchętniej Promajna, Baska Voda albo Brela. Termin-ostatni tydzień sierpnia. Może ktoś posiada namiary na jakieś ciekawe miejscówki? Myslicie, że w tym terminie i w tej lokalizacji uda się znaleźć coś w okolicy 50 euro za nocleg? A może lepiej szukać w okolicy Primosten, Rogoźnica? czy tam będzie taniej?
Wygląda ciekawie, dzięki za polecenie, ale jednak wolałbym w tych lokalizacjach o których pisałem, lub w ich pobliżu. Może jeszcze ktoś, coś? Szukam, ale na razie coś słabo, przez to, że z psami to znacznie mniej jest tych ofert jednak
Spoko, ja byłem zachwycony tym apartamentem. Napisz na grupach na fb (wpisz apt chorwacja i się wyświetlą bodajże trzy grupy). Większość ofert to będzie niestety szrot, ale trafiają się perełki, mi po paru dniach udało się znaleźć bardzo fajny apartament.
olsen81 napisał(a):Hej. Dopiero wskoczyłem na forum. Możecie polecić jakieś apartamenty w Baska Voda dla osób z psami? Jedziemy w 6 osób i trzy spokojne psy (labradory)
olsen81 napisał(a):Hej. Dopiero wskoczyłem na forum. Możecie polecić jakieś apartamenty w Baska Voda dla osób z psami? Jedziemy w 6 osób i trzy spokojne psy (labradory)
Szukaj, pisz@, smsy. Czasami na "bookingach" masz info, ze psów niet, napiszesz bezpośrednio do właściciela i okazuję się, że jednak można.
Witam, Szukam niedrogiej kwatery jak w temacie. Termin dowolny ale po 10 lipca na dwa tygodnie. Najchętniej Istria (bo najkrótsza trasa), ale inne też chętnie rozważę. Wiem, że już trochę późno, ale okazało się, że psa nie mamy z kim zostawić. Ostatnie dwa lata byliśmy w okolicach Sibenika i mieliśmy jechać znowu, ale nasz gospodarz nie przyjmuje zwierząt. Z góry dziękuję za pomoc.