Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

W tym roku Marina koło Trogiru.

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kaka32
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kaka32 » 09.04.2007 11:49

Już piąty raz z kolei do Chorwacji ale pierwszy raz na południe.23.06.07.Wybór padł na marinę koło Trogiru.Zaraz nakrzyczycie że tam nie ma nic ciekawego i morza nie widać.Ale przeważyły względy finansowe.jedziemy w dwie rodziny 8 osób.Kwatera kosztuje 500 euro.Ale myślę że to dobra baza wypadowa do Trogiru,wodospadów Krka,Dubrownika.Leżenie na plaży wytrzymuję tylko w pierwszy dzień pobytu.Odwrotnie jak żona i córka.One jak na rożnie.I właśnie mam kilka pytań.Parking w Trogirze.Najlepiej bezpłatny.Chcemy jechać do Dubrownika,bierzemy pod uwagę statek.Skąd i za ile.A jak samochodem to gdzie najlepiej zaparkować.Drogę do wodospadów już znalazłem na forum.No i zobaczyć Split.Nie wiem czy to wszystko obskoczymy w tydzień.Za wszelkie info dzięki.
krzysio21
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysio21 » 09.04.2007 12:14

W Trogirze bezpłatny parking był za mostem po lewej i prawej stronie(w zasadzie już na Ciovo) Trogir , Krka, Split ok lecz Dubrownik to jednak chyba za daleko ale nie niemożliwy do zrobienia. http://www.jadrolinija.hr/
Powodzenia w realizacji planów .Ktoś jeszcze coś pewnie dopisze :papa:
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 09.04.2007 12:21

Niestety juz płatny od zeszłego roku :D
Zaparkujesz bezpłatnie w kilku miejscach ale musisz mieć szczęście by znalesc miejsce. Mozna spróbowac przy Konzumie w Trogirze.
krzysio21
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysio21 » 09.04.2007 12:27

Obrazek

Jeżeli autem do Dubrownika to polecam parking koło parku Gradac przy ulicy Don.F Bullća jadąc od Starego Miasta za pocztą w lewo :papa:
staniław
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) staniław » 09.04.2007 13:15

madzia1981 napisał(a):Niestety juz płatny od zeszłego roku :D
Zaparkujesz bezpłatnie w kilku miejscach ale musisz mieć szczęście by znalesc miejsce. Mozna spróbowac przy Konzumie w Trogirze.

Hm..
Zeby zaparkować w Trogirze przy Konzumie to chyba się trzeba w czepku urodzić.
Pozdrawiam
P.S
Jadac do Trogiru raczej nie licz na to ,że ci się uda zaparkować za friko.
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 09.04.2007 13:20

Ja do urodzonych w czepku nie należę a udało mi się.
mruczycho
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) mruczycho » 16.04.2007 20:42

el_guapo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) el_guapo » 18.04.2007 08:08

I właśnie mam kilka pytań.Parking w Trogirze.Najlepiej bezpłatny.

Obrazek
robert_z
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) robert_z » 27.04.2007 07:13

el_guapo napisał(a):I właśnie mam kilka pytań.Parking w Trogirze.Najlepiej bezpłatny.

Gdzie można dostać tak dokładną mapę?[/quote]

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone