Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Poszukuję niedrogich apartamentów w miejscowości Tucepi na 10 dni (11nocy) od 14 - 25 lipca, najlepiej z widokiem na morze i nie za daleko od plaży. Jeśli ma ktoś coś sprawdzone, proszę o namiary na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Liczę na Waszą pomoc!
Dołączam się z pytaniem Tucepi : 2, 2+2 dzieci, 2+2 dzieci - blisko plaży . Mogę polecić coś w zamian na uboczu okolice Omiś gdzie byliśmy : villa Radjevenic. Cena super i warunki super. Tylko dla dzieci za spokojnie...
Tez jestem w trakcie poszukiwania apartamentu dla naszej rodzinki... Powiedzcie ktora lokalizacja najlepsza: Ekonomija, G.Ratac czy Podgradac? Mam tez na oku ze 2 apartamenty w samym centrum... Plaze chyba ciut szersze od strony Makarskiej... w strone Podgory chyba wąsko... Mlodsza corka ma 3,5 roku wiec zalezy mi na dobrej lokalizacji, aby bylo blisko zarowno do centrum, jak i do ladnej plazy... mloda piechurem najlepszym nie jest.
miska777 napisał(a):Tez jestem w trakcie poszukiwania apartamentu dla naszej rodzinki... Powiedzcie ktora lokalizacja najlepsza: Ekonomija, G.Ratac czy Podgradac?
G.Ratac pozwala niby na dostęp do szersze plaży, ale mi osobiście bardzie podoba się część Tućepi od strony Podgory i wybrałbym ulicę Podgradac. Łatwe dojście pod jadranką do plaży na ulicy Kamena.
Liczyłem bardziej, że może ktoś poda coś konkretniej a nie stronę z setką obiektów noclegowych. Mimo wszystko dziękuję, wysłałem z 30 maili do obiektów zlokalizowanych w interesujących mnie miejscach. Odpowiedź po kilku dniach dostałem na dwa - jeden ma zajęte wszystko, a drugi koszmarnie drogi. Pozostaje czekać, że może inni jednak odpowiedzą i coś się znajdzie.