Franz napisał(a):... Ja to zwykle muszę się sporo natrudzić, by wyjść ponad chmury.
Nie wiem jakie warunki panują na waszej planecie, ale u nas też nie jest z tym lekko.
Wojtek,
Teleportacja
Nawet termin "zakrzywianie czasoprzestrzeni" też teraz stosuję równoznacznie z Twoimi wyczynami.
"W czasoprzestrzeni zakrzywionej ciała poruszają się po torach, które są liniami o ekstremalnej (najmniejszej lub największej) długości spośród wszystkich możliwych łuków łączących zadane punkty."
Dokładnie,
Ostatnio odnotowano wzrost odczytów Twojego biopola energetycznego na terenie... Wysp Brytyjskich.
Czy Tobie coś wiadomo na ten temat
I jak zwykle, to ja mam badać te najtrudniejsze zagadki.
Pozdrawiam.
Joanka23 napisał(a):Z tymi chmurami to na pewno robota Rambo - zasłona dymna, żeby Teide się nie połapało, że Nomad nadciąga...
Mogłem rzucić pomysł, że przedstawię Wam kolejne zdjęcia, a Wy wspólnie na forum dobudujecie do zdjęć własną treść swojej fantazji (po kawałeczku każdy od siebie) i połączymy to na żywca w całość.
Kurczaki
Pamiętajcie tylko o prawach autorskich do tego pomysłu:!:, a ja zastanowię się nad tym.
W sumie sam napisałem w kontynuacji, że "mogłoby tak być."
Pozdrawiam.
piotrf napisał(a):Bywałem ponad chmurami , ale do głowy by mi nie przyszło korzystać z pomocy Rambo![]()
No, tak Piotr
Nie wykluczam, że skrobniesz jakąś relację z elementami inspiracji innymi bohaterami USA.
Mógłbyś pojechać Arnoldem.
Tym bardziej, że skrywasz w sobie bardzo wiele zagadek i tajemnic.
piotrf napisał(a):
Fidel , przybysze z innej galaktyki - no właśnie . . . czemu ja się dziwię . . .
Obawiam się, że idziesz właściwym tropem, ale proszę nie wygadaj się.
Relacja sama odsłoni zagadki.
Pozdrawiam.
plavac napisał(a):Pięknie![]()
...Latać helikopterem w księżycowej grawitacji - duża sprawa...
...I brawurowo![]()
![]()
![]()
To z determinacji.
Postaram się Ciebie Piotr jeszcze przetrzymać w relacji, bo jak skończą się wulkany, to ... wąwozy też mogą być prawda
Pozdrawiam.
mariusz-w napisał(a):Pewnie ze pięknie ... może być więcej !![]()
Mariusz
P.S. Mam parę zdjęć z Wenecji, miejsc których nie pokazałeś (może to ciekawostki może nie).
Ja relacji nie piszę, ale Twój autorski wątek o mieście zasługuje na odświeżanie chociażby zdjęciami (oczywiście po Twojej zgodzie).
Pozdrawiam.
renatalato napisał(a):Sorki, ja trochę spóźniona jestem![]()
Obiecuję poprawę![]()
Jest pięknie, kolorowo i z humorkiem![]()
Daj spokój
Spóźniony to jestem ja, bo staram się opowiadać o czymś, co miało miejsce ponad rok temu.
Jest mi bardzo miło za Twoją obecność.
Pozdrawiam.

.png)
.png)
.png)
.png)