LUKASQ napisał(a):Zgadzacie się ? Ja w zasadzie tak ale oczywiście wyjeżdzałem do Cro tylko z dwóch miast PL: Kraków i Rzeszów więc mam raczej mało obiektywny punkt widzenia.
Ja się nie zgodzę
Z Krakowa osobiście wolę trasę SK-HU-HR
.png)
.png)
Marlowe1994 napisał(a):Od Kielc po skosie do Krakowa i potem Bielska linia powinna iść moim zdaniem.
.png)
Mesiah78 napisał(a):Jadąc że Skarżyska wybieram Czechy Austria Słowenia. Kilometry uciekają jak zaczarowane i widoki piękne.
.png)
.png)
Bartek81 napisał(a):Hej, jestem kilka dni przed wyjazdem i zastanawiam się czy jechać przez Austrię/Słowenię czy Słowacja/Węgry.
Jak się sprawy mają z robotami drogowymi bo Google Maps pokazuje sporo odcinków szczególnie w Austrii a mniej przez Słowacje/ Wegry.
Ktoś kto już jechał może potwierdzić/zaprzeczyć jak to wyglada?
.png)
marekkowalak napisał(a):Bartek81 napisał(a):Hej, jestem kilka dni przed wyjazdem i zastanawiam się czy jechać przez Austrię/Słowenię czy Słowacja/Węgry.
Jak się sprawy mają z robotami drogowymi bo Google Maps pokazuje sporo odcinków szczególnie w Austrii a mniej przez Słowacje/ Wegry.
Dobrze pokazuje - w Austrii jest dużo zwężeń i remontów, m.in. na A2 z Wiednia do Grazu. Do tego w Czechach w remoncie jest ten duży węzeł autostradowy w Brnie (ten z wyjazdem na Bratysławę) i tam też potrafi się przykorkować.
Na Węgrzech remonty są jedynie pod Budapesztem. Na trasie przez Szombathely remontów i utrudnień brak.

.png)
Bartek81 napisał(a):Hej, jestem kilka dni przed wyjazdem i zastanawiam się czy jechać przez Austrię/Słowenię czy Słowacja/Węgry.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi