.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Mam nadzieję, że po mojej relacji Cię zakręcipiekara114 napisał(a):Na razie mnie nie kręci, ale pewnie z czasem i tam dotrę.
Jestem.
Wyjazd zorganizowaliśmy samodzielnie.wiola2012 napisał(a):A Wy sami czy z biurem?
No przy okazji, bo Lizbona nie była celem samym w sobie.te kiero napisał(a):Ładne mi przy okazji, tyle miejsc...
Tak, do Sintry też dotarliśmy, ale nie zwiedziliśmy jej całej.te kiero napisał(a):Czekam na Sintrę, bo chyba jedna fota właśnie stamtąd.
Widocznie mieliśmy taką samą listę miejsc do zobaczenia.marekkowalak napisał(a):Ja też sobie chętnie przypomnę Lizbonę sprzed roku - piękne miasto. Tym bardziej, że jak widzę, chadzaliśmy praktycznie tymi samymi ścieżkami.![]()
Jeden dzień na Lizbonę to stanowczo za mało, więc Wasza wizyta była rzeczywiście ekspresowa. No ale zobaczyłeś też sporo innych miejsc w Portugalii, czego Ci zazdroszczę.piotrf napisał(a):Wielki niedosyt po ostatniej wizycie tam mamy , więc z ogromną przyjemnością będę śledził Twoją relację i notował co , gdzie i jak
marze_na napisał(a):Przed powrotem do Lizbony wstrzymują mnie tylko wysokie ceny lotów.
wiola2012 napisał(a):Lizbona czeka , jak u Marzenki, na obniżkę cen. No poszalały te linie![]()
maslinka napisał(a):Ceny biletów do Lizbony i Barcelony rzeczywiście kosmiczneNo cóż, czekamy cierpliwie...
mysza73 napisał(a):marze_na napisał(a):Przed powrotem do Lizbony wstrzymują mnie tylko wysokie ceny lotów.
Też tak mam ... ale czekam cierpliwie ...
marekkowalak napisał(a):Mnie się udało jeszcze w jako tako rozsądnych cenach (Lufthansą przez Monachium), ale jak widzę, co się teraz odwala z cenami (szczególnie Ryanair) to się odechciewa wyjazdów.
maxredaktor napisał(a):To miasto, do którego zawsze chętnie wracam, więc czekam na Twoją relację
.png)
megidh napisał(a):Ceny biletów faktycznie są powalające. Gdyby nie inny cel wizyty w Lizbonie, to zapewne nie wybralibyśmy się tam.
.png)
marze_na napisał(a):megidh napisał(a):Ceny biletów faktycznie są powalające. Gdyby nie inny cel wizyty w Lizbonie, to zapewne nie wybralibyśmy się tam.
Czekaj, czekaj ... a czy to może to byłe ten cel![]()
Jeśli tak to chylę czoła.
.png)
.png)
megidh napisał(a):Z ciekawości zapytam, jakiego rzędu były te rozsądne ceny ?.
.
Powrót do Portugalia - Portugal