Dla chętnych zdjęcia z zamku Antimachia z podkładem muzycznym.
Według mnie taka prezentacja zdjęć jest ciekawsza.
.png)
.png)
.png)
aga_stella napisał(a):Aleś sobie miejsce na przerwę zrobiła. Pokaż co tam było.
aga_stella napisał(a):Ty już się byczysz?
.png)
.png)
.png)
ewa-irena napisał(a):Też tam w sierpniu byłam. Pozwalam sobie dodać fotki z wioski Zia. Z innych przedstawionych miejsc też mam podobne fotki, ale nie będę ci odbierać relacji. Ta wioska jednak bardzo mnie zauroczyła i dlatego wiedziona impulsem wspomnień nie wytrzymałam i dodałam swoje fotki.
Dodam jeszcze, że podobnie wrażenie zrobiła na mnie na wyspie Nisiros wioska Nikia, jeszcze nie skażona komercją, chociaż do tego widać szybko dąży.
Pozdrawiam, ewa-irena
.png)
.png)
Kiedy końcem wakacji rozpatrywałam Kos to Tigaki było mocno brane pod uwagę jak już wcześniej pisałam, ale nie wiem czy wiesz, że nad tym jeziorem (czy może lepiej napisać w nim) żyją flamingi??? Przynajmniej sierpień-październik są...megidh napisał(a):Widok na wyspę Kalymnos i słone jezioro położone obok Tigaki.
.png)
.png)
piekara114 napisał(a):Kiedy końcem wakacji rozpatrywałam Kos to Tigaki było mocno brane pod uwagę jak już wcześniej pisałam, ale nie wiem czy wiesz, że nad tym jeziorem (czy może lepiej napisać w nim) żyją flamingi??? Przynajmniej sierpień-październik są...megidh napisał(a):Widok na wyspę Kalymnos i słone jezioro położone obok Tigaki.
.png)
aga_stella napisał(a):Faktycznie w sezonie wioska wygląda fajnie, bo jak się chodzi żółtym ludzikiem, to nieszczególnie się przedstawia. A widoki można długo kontemplować. Śliczny ten szary kot.
.png)

.png)