Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyspa RAB i Lopar

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bb84
Odkrywca
Wyspa RAB i Lopar

Nieprzeczytany postnapisał(a) bb84 » 03.09.2025 18:34

Cześć
Postanowiłem wyskoczyć jeszcze raz w tym sezonie do Cro na tydzień gdzieś blisko i wpadłem na pomysl ze na kempingu w miejscowości Lopar córka sie bedzie dobrze bawić ;) tak dla odmiany... w piasku ( 5lat )
Teraz musze sobie znaleźć atrakcje dla siebie ...
Bylem tam w 2016 pare dni i wiem ze sa dzikie plaże i tu pytanie numer
1. Nie pamiętam na której byłem a potrzebuje żeby dojscie bylo w miarę jak najłatwiejsze- podpowiedziecie proszę. Musze 1 zaliczyć ;) ( nie wiem czy na Cygance nie byłem)
2. Zastanawiam sie czy brac rowery - zastanawiam się czy to ma sens czy na loparze pojawiły sie jakieś ścieżki wiecie z 5 latką po drogach nie jezdze. A na sam kemping rower targać hmmm
3. NAJWAŻNIEJSZE !
PUNKTY WIDOKOWE moze byc szutrowy dojazd byle by nie taki na prawdziwa terenówkę:)
Widzę cos takiego jak Kamenjak i wczesniej knajpa z ładnym widoczkiem.
Moze ktoś coś doloży od siebie :)
4 Bylem w miscie Rab i na bank tam skoczymy a moze cos polecicie jeszcze na wyspie ?

Pozdrowionka :)

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne