.png)
.png)
$$ napisał(a):A orientuje się ktoś co to za olbrzymia dziura w skałach centralnie nad głowami, patrząc na góry z knajpki Zlatan Otok w porcie w Sv. Niedieli??
Siedząc wczoraj wieczorem przy super Spaghetti z owocami morza i piwku, wyczaiłem to coś. Podobno to jakaś jaskinia. Orientuje się ktoś ,czy warto się tam wspinać i ją zwiedzić??
Sam nie byłem w tej grocie ze względu na małe dziecko... można poczytać o niej w relacjach, które są zamieszczone na pierwszej stronie "Klubu miłośników wyspy Hvar", z tego co wiem to podejście jest dosyć męczące i lepiej nie wybierać się gdy piecze słońce, raczej z rana. Są tam ruiny klasztoru Augustianów, a wygląda to mniej więcej tak:

.png)
mariusz_77 napisał(a):
WitamSam nie byłem w tej grocie ze względu na małe dziecko... można poczytać o niej w relacjach, które są zamieszczone na pierwszej stronie ....
.png)
CROberto napisał(a):mariusz_77 napisał(a):
WitamSam nie byłem w tej grocie ze względu na małe dziecko... można poczytać o niej w relacjach, które są zamieszczone na pierwszej stronie ....
Cześć Mariusz![]()
W takim razie z czyjej relacji te fotkiPodpowiedz chętnie przeczytam...
te fotki co wstawiłem nie są z żadnej relacji, wstawiłem w odpowiedzi na "zapotrzebowanie" 
.png)
razpol napisał(a):Zasiadam i ja, ciut spóźniony, ale obecny. Musze zacząć nadrabiać zaległości
miło mi i Ciebie tu gościć...
.png)
.png)
longtom napisał(a):mariusz_77 napisał(a):a to inna droga na szczyt niż ta którą przyjechaliśmy...
To jest nasza droga.![]()
Prowadzi ona od wioski Śvirce.![]()
pzdr
Powrót do Nasze relacje z podróży