.png)
te kiero napisał(a):Piter_M napisał(a):Koszt promu za auto i 4 osoby to po przeliczeniu - 95 zł.
taniocha, warto było
te kiero napisał(a):Piter_M napisał(a):355. Nasze auto, to samo co w tamtym roku, spisało się bardzo dobrze. Przejechaliśmy w sumie 2465 km.
za Wami przyczajeni rodacy![]()
.png)
Mikromir napisał(a):Bardzo dziękuję za relację - naprawdę ogromnie mi się podobała. Jestem pod wrażeniem Waszego stylu spędzania wakacji - obejrzeliście mnóstwo zakątków na Pagu, także tych, o których istnieniu nie miałam pojęcia.
Niesamowicie fajnie pokazujecie dzieciom świat. Myślę, że to dla nich cenne i bardzo zaprocentuje teraz i w przyszłości.
Ciepłe pozdrowienia dla całej rodzinki.

.png)
Lednice napisał(a):Piter_M napisał(a):czekor68 napisał(a):No to czekomy na ta Austria 2015.
No i wypaploł
I już nima niespodzianki![]()
No to napiszę jeszcze dokładniej: Jedziemy do Fusch an der Grossglocknerstrasse.
Bardzo fajna relacja PAG 2014![]()
Alpy latem![]()
Dobra koncepcja
![]()
![]()
Mogę zaświadczyć
.png)
Piter_M napisał(a):te kiero napisał(a):Piter_M napisał(a):Koszt promu za auto i 4 osoby to po przeliczeniu - 95 zł.
taniocha, warto było
A nam się wydawało, że to drogo, podkreślić tu należy, że ten prom ma do przepłynięcia tylko 4 km.
.png)
Vjetar napisał(a):Fajne zdjęcia (i kotek).
To tylko Austria będzie?
Nie wierzę...
Pozdrawiam
.png)
czekor68 napisał(a):Dzięki za relacje i przybliżenie Pag-u.W pełni sezonu i ja będę poznawał scieżki kierymi ty deptołeś.Baza wypadowa jak wiesz mom ta samo.Teraz tylko czekać na wyjazd i aby mało wiało mom nadzieja ze to co sie działo na poczatku roku w tych rejonach sie wyszumiało i lato bydzie bezwietrzne .
.png)
.png)
mervik napisał(a):Widzę na 359 zdjęciu niezła kolejka do promu![]()
.png)
dids76 napisał(a):Piter_M napisał(a):Nasze tegoroczne wojaże będą całkiem inne, ale myślę, że też będzie fajnie![]()
Pozdrawiam
Ale wakacje bez morza![]()
![]()
Piter_M napisał(a):dids76 napisał(a):Piter_M napisał(a):Nasze tegoroczne wojaże będą całkiem inne, ale myślę, że też będzie fajnie![]()
Pozdrawiam
Ale wakacje bez morza![]()
![]()
No właśnie ... z tym jest problem, trochę żałujemy, że morza nie będzie ...
teraz wpadają nam do głowy pomysły np. takie żeby po Alpach wyskoczyć na jeden dzień nad włoskie morze, bo najbliżej
Powrót do Nasze relacje z podróży