No tak, w końcu mamy karnawał
.png)
Jacek B napisał(a):Widzę, że filmik z Lipy wzbudza spore zainteresowaniewiększe niż z Wenecji
No tak, w końcu mamy karnawał![]()
![]()
.png)
Miecia napisał(a):Jacek B napisał(a):Widzę, że filmik z Lipy wzbudza spore zainteresowaniewiększe niż z Wenecji
![]()
O TO, TO TO!!!!! Na Lipie musiało być bardziej intrygująco (nie mam tu na myśli widoków), każdy ma nadzieję, że uchyliłeś rąbka tajemnicy
![]()
.png)
Jacek B napisał(a):Miecia napisał(a):Jacek B napisał(a):Widzę, że filmik z Lipy wzbudza spore zainteresowaniewiększe niż z Wenecji
![]()
O TO, TO TO!!!!! Na Lipie musiało być bardziej intrygująco (nie mam tu na myśli widoków), każdy ma nadzieję, że uchyliłeś rąbka tajemnicy
![]()
Tylko rąbka, obowiązuje mnie tajemnica spowiedziUżyj wyobraźni Mieciu
.png)

.png)
.png)
alladyndelscorcho napisał(a):Toż to prawie jak chiński murBardzo ciekawe, czekam na c.d.
Miecia napisał(a):Ja też czekam, widziałam te mury tylko w pędzie - z dołu
plessant napisał(a):Bardzo mnie ten mur zaintrygował.
Jak człowiek mało wie o świecie![]()
Gdyby nie twoja relacja do dziś bym nie wiedział, że to drugi mur po chińskim. Do Chin pewno nie dojadę, ale ten jest przecież na chorwackim szlaku
.png)
Miecia napisał(a):Jacek B napisał(a):Miecia napisał(a):Dzięki Jacku za garść informacji przy okazji tej "pielgrzymki"![]()
Cała przyjemność po mojej stronie![]()
Co do pielgrzymki, to dla mnie była to bardziej droga przez mękęAle, o tym jutro
Acha, "Droga Krzyżowa", rozumiem
Powrót do Nasze relacje z podróży