piotrf napisał(a):Piękne i nastrojowe zdjęcie na sam koniec - walka słońca z chmurami na arenie gór , z jednym obserwatorem![]()
Zaczynałem mieć obawy, jak daleko ten nastrój się pogłębi...
Pozdrawiam,
Wojtek
.png)
Wojtku, właśnie obmyślam trasę samochodową do MNE w maju w takiej pętli: Pluzine, Zablijak (kanony), Podgorica, Skadarskie Jezioro, wybrzeże od Ulcinj do Dubrownika w CRO o nast. Mostar, Sarajewo i powrót przez Węgry. Stawiamy bardziej na spacery widokowe po górach, bez większych wspinaczek i większego plażowania i stąd pytanie do Ciebie jak również do innych o wybór intratnych miejscówek, z których można ogarnąć te najciekawsze miejsca.Franz napisał(a):piotrf napisał(a):W takich okolicznościach to chyba nikogo nie dziwi![]()
Fajnie się potem wraca do wspomnień...
Pozdrawiam,
Wojtek
.png)
Adax napisał(a):Wojtku, właśnie obmyślam trasę samochodową do MNE w maju w takiej pętli: Pluzine, Zablijak (kanony), Podgorica, Skadarskie Jezioro, wybrzeże od Ulcinj do Dubrownika w CRO o nast. Mostar, Sarajewo i powrót przez Węgry. Stawiamy bardziej na spacery widokowe po górach, bez większych wspinaczek i większego plażowania i stąd pytanie do Ciebie jak również do innych o wybór intratnych miejscówek, z których można ogarnąć te najciekawsze miejsca.
EDIT: ciągłe znajduję ciekawe relacje, dlatego temat jest ciągle otwarty i będzie zależeć od wyboru konkretnych miejsc do zwiedzania. Martwi mnie jednak -przytaczana tutaj przez niektórych - niepewna pogoda w Durmitor. Macie pomysły jak to rozegrać? Coraz bardziej chodzi mi po głowie, aby Durmitor nie był miejscówką na konkretny dzionek, ale wypadem z południa w dzień z pewną pogodą obserwowaną na bieżąco.
Powrót do Czarnogóra - Црна Гора