napisał(a) Użytkownik usunięty » 23.06.2013 20:44
romuald22 napisał(a):Z tą "misją" to już nudny tekst się robi...
Spokojnie i Ciebie można by o nią posądzić.
Ależ każdy może sobie napisać na forum co mu na sercu leży. Tylko, że niekoniecznie spotka się tylko z aplauzem.
Autor rozpoczyna wątek z paragrafami o nie obrażaniu innych. Choć sam wielokrotnie innych obrażał.
Czyż nie jest to jakąś ironią???
Nawet w tym wątku pisał o hienach które się zlecą. Czy widzisz w tym szacunek dla innych forumowiczów? Czy może pogardę?
Nie mam żadnych "kwitów". Raczej wspomnienia. Po to jakby ktoś mówił (pisał) na forum, że jest miły i elegancki...
To się różnimy bo ja też mam takich, których nie toleruję, którzy parę lat wstecz obrażali mnie, ale nie biegam po ich wątkach i ich nie zaczepiam, a wypisują peany i mądrości na forum choć kiedyś wyszło z nich bydło.
Nicków nie będę przytaczał skoro nie chodzi o Ciebie. Nie sztuką jest wejść w temat nielubianej osoby i mu tak między kwiatki nas......ć. Też mógłbym tak robić tylko po co

Co innego jak ktoś wchodzi do wątku w którym nawet walę OT (bo temat jest zwałowany jak droga z Warszawy do Radomia)

choćby ten o tym kto i ile wydał w Cro. Tacy ludzie będą moimi oponentami jeśli będą mnie zaczepiać.
Dlatego dałem Ci radę cobyś nie wchodził z tekstami do ludzi z którymi jak powszechnie wiadomo "masz kosę". Uważasz, że Anakin nie miał prawa założyć tego wątku

Ja uważam, że miał. Chcesz mu udowodnić, że się myli

Udowadniaj tylko, że co CI TO DA. Ja bym się zastanowił.