zebik napisał(a):W pierwszym poście napisałeś o posiadaniu zrzutów ekranowych z forum (nie sądzę aby kogoś to interesowało oprócz Ciebie).
Oczywiście, że mnie to interesuje. Ponieważ to ja zostałem obrażony przez Anakina. Nie Ty. I wątek został skasowany - nie ma go nawet w forumowych śmieciach. Dlatego zrzuty są przydatne.
zebik napisał(a):Poza tym Twoje spięcia też mnie nie interesują od tego jest admin żeby rozstrzygał kto miał ewentualną rację w sporze.
Żartujesz sobie. Admin moje spory ma w d....
zebik napisał(a):Jedno jest natomiast pewne to Ty wszedłeś w temat założony przez Anakina, a nie odwrotnie. W dodatku ostatnie posty, które tu napisałeś po pierwsze nic nie wniosły, a mogły kogoś wk...... Jeśli chodziło Ci o wkur..... kogoś to pewnie sukces osiągniesz.
Ty nie rozumiesz tego???
Ktoś kto zakłada wątek na ogólnodostępnym forum musi się liczyć z tym, że trafi na niego niekoniecznie fan.
Po raz kolejny proponuje tym którym wydaje się, że są fantastyczni i niepowtarzalni aby inne środki tegoż sobie znaleźli. A nie forum chorwackie...
A Twoje posty co wnoszą w tym wątku - jeżeli już taka dyskusja???
zebik napisał(a):Proponuję Ci zrób test - załóż sobie wątek o wojsku czy o czym tylko chcesz i zobaczysz (a mam poczucie graniczące z pewnością), że nie uświadczysz w nim swoich przeciwników czy oponentów forumowych.
Nie potrzebuję takich testów.
Przez te kilka lat które tu jestem zarejestrowany poznałem kilku osobiście, a niektórych tylko internetowo.
Tych których nie znam osobiście chciałbym poznać.
Są ze dwie, może trzy osoby których nie mam ochoty poznać...

.png)
.png)