anakin napisał(a):_Ewa_ napisał(a):anakin, no wciąż się jeszcze na to łapię
Spokojnie....
Zaraz się hieny zlecą.
Kogo nazywasz hieną ? Użytkownikow forum ?
anakin napisał(a):_Ewa_ napisał(a):anakin, no wciąż się jeszcze na to łapię
Spokojnie....
Zaraz się hieny zlecą.
romuald22 napisał(a):anakin napisał(a):Powinnaś już wiedzieć Ewa, że w pustkę piszesz.
To kto zaczął ten głupi temat jest oczywiście bez znaczenia.
Ważne jest kto na niego odpowiedział.
Aaaa...to o to chodzi.
PS:
Z tym tekstem o pisaniu w pustkę to czkawkę już mam...
Z pełności docierają posty w pustkę...
_Ewa_ napisał(a):kinga35] napisał(a):Dlaczego na to co ja napisałam odpowiadasz nie moim tekstem ?
bo trudno, żebym na to, co Ty napisałaś odpowiadała Twoim tekstem... zawsze piszę w swoim imieniu
Odniosłam się do tego, co Ty napisałaś oraz darek1
_Ewa_ napisał(a):kinga35] napisał(a):Dlaczego na to co ja napisałam odpowiadasz nie moim tekstem ?
bo trudno, żebym na to, co Ty napisałaś odpowiadała Twoim tekstem... zawsze piszę w swoim imieniu
Odniosłam się do tego, co Ty napisałaś oraz darek1
.png)
anakin napisał(a):Jak będziesz kiedyś w Kraku, podejdź na Plac Matejki.
Tam stoi na cokole taki pan na koniu.
Zamelduj.
.png)
romuald22 napisał(a):anakin napisał(a):Powinnaś już wiedzieć Ewa, że w pustkę piszesz.
Aaaa...to o to chodzi.
PS:
Z tym tekstem o pisaniu w pustkę to czkawkę już mam...
Z pełności docierają posty w pustkę...
.png)
ynka napisał(a):Zapewne ty "wlazłeś" do tego wątku że by chronić honoru wojska
bluesman napisał(a):anakin napisał(a):_Ewa_ napisał(a):........
Powinnaś już wiedzieć Ewa, że w pustkę piszesz.
Ani !! no ktoś ten temat zaczął tylko nie wiem kto ! po co
romuald22 napisał(a):
Zastanawiam się dlaczego ci którzy tworzą wątek na ogólnodostępnym forum pieklą się potem, że wpisują się tam też ci którzy mają inne zdanie???
Niech sobie pogadają na GG, skype albo fejsbuku.... I nikt im się nie wtrąci wtedy.
A tu taki ekshibcjonizm...
.png)
zebik napisał(a):Nie zauważyłem abyś w tym wątku odniósł się do jego meritum. Więc po co przyszedłeś i piszesz cokolwiek. Wejdź do innego i tam będziesz mógł sobie do woli wyrażać opinie o czym, tylko chcesz.
Tak jest to wątek ogólnodostępny, ale Ty wszedłeś do niego w innym celu co pokazał Twój pierwszy post w nim napisany.
Więc nie rób ludziom wody z mózgu.
romuald22 napisał(a):Właśnie w pierwszym poście odniosłem się do meritum. O obrażaniu. Z Twej strony tego nie doświadczyłem ale z innej tak.
Szkoda,że tego nie potrafisz zauważyć. (Może nie widziałeś?).
Ale tak jak na tym forum trzeba niektórym cierpliwie powtórzyć o cenie paliw i objeździe cesty słoweńskiej - to ja też powtórzę...
Więc żadnej wody nikomu z czegoś nie robię...
.png)
romuald22 napisał(a):zebik napisał(a):Nie zauważyłem abyś w tym wątku odniósł się do jego meritum. Więc po co przyszedłeś i piszesz cokolwiek. Wejdź do innego i tam będziesz mógł sobie do woli wyrażać opinie o czym, tylko chcesz.
Tak jest to wątek ogólnodostępny, ale Ty wszedłeś do niego w innym celu co pokazał Twój pierwszy post w nim napisany.
Więc nie rób ludziom wody z mózgu.
Właśnie w pierwszym poście odniosłem się do meritum.
O obrażaniu forumowicza na forum.
Z Twej strony tego nie doświadczyłem ale z innej tak.
Szkoda,że tego nie potrafisz zauważyć. (Może nie widziałeś?). I piszesz zaczepnie jak zwykle w takich tematach.
Ale tak jak na tym forum trzeba niektórym cierpliwie powtórzyć o cenie paliw i objeździe cesty słoweńskiej - to ja też powtórzę...
Więc żadnej wody nikomu z czegoś nie robię...
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.