romuald22 napisał(a):A mam taki jeden jeszcze wtrąt a propos "misji".
Niektórzy "misję" próbują przekazać w swym avatarze.
Widzę, że się spóźniłem. Trudno.
romuald22 napisał(a):A mam taki jeden jeszcze wtrąt a propos "misji".
Niektórzy "misję" próbują przekazać w swym avatarze.
.png)
zebik napisał(a):Dlatego dałem Ci radę cobyś nie wchodził z tekstami do ludzi z którymi jak powszechnie wiadomo "masz kosę". Uważasz, że Anakin nie miał prawa założyć tego wątkuJa uważam, że miał. Chcesz mu udowodnić, że się myli
Udowadniaj tylko, że co CI TO DA. Ja bym się zastanowił.
.png)
_Ewa_ napisał(a):romuald22 napisał(a):Niektórzy "misję" próbują przekazać w swym avatarze.
o szlag! więc to, co w tym (roz)kroku na Twoim avatarze to Twój przekaz? Twoja misja? mam się bać czy śmiać?
romuald22 napisał(a):_Ewa_ napisał(a):romuald22 napisał(a):Niektórzy "misję" próbują przekazać w swym avatarze.
o szlag! więc to, co w tym (roz)kroku na Twoim avatarze to Twój przekaz? Twoja misja? mam się bać czy śmiać?
Miałem na myśli te cudaczne opisy którymi niektórzy się chełpią...
Nie obrazki...
.png)
Bocian napisał(a):"Wtrąt" to screenshot? Możesz to rozwinąć? Umiesz?
romuald22 napisał(a):Kończąc z mej strony tę dyskusję (ponieważ mam tez inne obowiązki niż lansowanie się na forum) chcę poinformować, że nawet jakby coś można było rozwinąć to i umiejętność tego nic by nie pomogła...
Zwykle żegnam się bardziej tradycyjnym stwierdzeniem ale z tobą pożegnam się twoim -
NARA...
.png)
Bocian napisał(a):Do tej pory się lansowałeś? Nieźle ci szło![]()
Ja bym napisał paka, ale to tylko do kolegów
romuald22 napisał(a):Bocian napisał(a):Do tej pory się lansowałeś? Nieźle ci szło![]()
Ja bym napisał paka, ale to tylko do kolegów
Szybki jesteś. Wręcz czujny. Nikt nie może ci odpowiedzieć nie po twojej myśli.
Biorąc pod uwagę ilość moich postów (w tym tych z kocią muzyką) - to faktycznie kiepsko się lansowałem.
Tym bardziej będziesz miał wielki szacunek - słuszny i kulturalny cromaniaku...
Kenik napisał(a):Bocian napisał(a):http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/lodz/lodz-uciekajacy-przed-policja-pijany-kierowca-potr,1,5547420,region-wiadomosc.html
Zobaczymy ile pojawi się komentarzy, że jakby nie gonili, to nie byłoby tragedii...
Eeee Bociek, nie wywołuj wilka z lasu. Jakby nie gonili to pijus potrąciłby być może kogo innego.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.