weldon napisał(a):Książek?
Książki to podstawa. Każdy powinien mieć dużo książek.
Warto się wymieniać, warto czytać.
Nie warto wyrzucać
....
Najważniejsze, to dużo czytać.
Pozdrawiam
Są jeszcze ludzie, którzy czytają
.png)
weldon napisał(a):Książek?
Książki to podstawa. Każdy powinien mieć dużo książek.
Warto się wymieniać, warto czytać.
Nie warto wyrzucać
....
Najważniejsze, to dużo czytać.
Pozdrawiam
.png)
Aglaia napisał(a):Normandia też fajna, ale do Bretanii mam większy sentyment.
.png)
Franz napisał(a):Właśnie się dowiedziałem z TV, że został prawnie zastrzeżony znak celtyckiego krzyża. Zabawna sprawa...
.png)
Crayfish napisał(a):Franz napisał(a):Właśnie się dowiedziałem z TV, że został prawnie zastrzeżony znak celtyckiego krzyża. Zabawna sprawa...
No właśnie ...
Tylko jak dla mnie zabawne to nie jest.
Zastrzeganie wielowiekowej symboliki dla potrzeb tymczasowej organizacji to jawna kpina.
weldon napisał(a):To tak nie do końca że zastrzeżony, tylko że zatwierdzony, jako symbol takich tam ...
.png)
Franz napisał(a):Mam kilka takich krzyży na fotkach i myślę o ich publikacji, a teraz nie wiem, czy mi wolno.
.png)
weldon napisał(a):Przypuszczam, że my (no, większośćFranz napisał(a):Mam kilka takich krzyży na fotkach i myślę o ich publikacji, a teraz nie wiem, czy mi wolno.), mamy prawidłowe skojarzenia i spokojnie możesz pokazywać co chcesz
.png)
Franz napisał(a):Przy czym, to zza kanału, z tej Wielkiej Bretanii
.png)
weldon napisał(a):... Long Tomem Anglicy dysponowali pod koniec XVII wieku,
Franz napisał(a):A pod prysznic to juz ciężko cokolwiek zabrać.
.png)
weldon napisał(a):Swastykę, kilka dni temu, znalazłem jako ozdobę drzwi jednego z budynków na Żoliborzu i, wierz mi, prawidłowe miałem skojarzenie
.png)
weldon napisał(a):Z tego co pamiętam, to oni nawet Kraków założyli i całą masę innych miast w Europie, od wschodu, do zachodu, więc taki widok nie powinien nikogo dziwić.
longtom napisał(a):Chciałbym zgłosić stanowczy protest.![]()
-po pierwsze, jestem samorządny, niezależny i nikt mną nie dysponuje![]()
-po drugie, mam swoje lata ale aż tak stary nie jestem.
longtom napisał(a):Używając słów naszego (![]()
![]()
) przyjaciela Darka, najlepiej pod prysznic wziąć jakąś koleżankę.
![]()
Aglaia napisał(a):weldon napisał(a):Swastykę, kilka dni temu, znalazłem jako ozdobę drzwi jednego z budynków na Żoliborzu i, wierz mi, prawidłowe miałem skojarzenie
Ja ostatnio znalazłam kilka na ambonie kościoła Dominikanów w Krakowie i jakoś żadne skojarzenie do katolickiego kościoła mi nie pasowało.
.png)
Franz napisał(a):Ale... skąd na Żoliborzu?..