Rozwijasz się grecko cudownie
Pozdrawiam
Beata
.png)
.png)
Maraska napisał(a):Mysza żebyś nerwów dzisiaj do końca nie straciła to zamiast oglądać mecz plizzzzz kolejne zdjęcia poproszę:-)
Rozwijasz się grecko cudowniezazdrościłam Ci już Peloponezu sprzed roku, zazdroszczę teraz Tinos.... ja w zeszłym roku akurat wycieczkę odwrotną zrobiłam...stacjonarnie byłam na Syros a na Tinos tylko jeden dzień, ale spodobała mi się bardzo i bardzo chcę tam wrócić, więc z rozkoszą wielką oglądam twoje zdjęcia, tym bardziej że to (na szczęście) wciąż mało turystyczna i mało popularna wysepka.
Pozdrawiam
Beata
), karneciki już zakupione 
.png)
.png)

.png)
.png)
piekara114 napisał(a):Ten gad (i jego wielkość) bardzo mi się nie podoba....
.png)
.png)
.png)

.png)
.png)
Też się zastanawiałam co to za elaboraty były (oczywiście po greckumegidh napisał(a):Wioska jest kapitalna, kamienie też niczego sobie.
Ale czy wiesz o co chodzi z tymi napisami na drzwiach i ścianach budynków.
Takie drobniutkie te literki, że w oczach migają a odczytać ich nie można.
Paros był moim pierwszym pomysłemMaraska napisał(a):Natomiast tak bardziej to bym chyba jednak polecała Paros - jak na razie moja ulubiona z greckich Cyklad, albo Milos - też fantastyczna. Tylko one z pewnością bardziej komercyjne i turystyczne:-) Jakby co pytaj oczywiście.
, tylko czy tam nie będzie za dużo ludków ...
A co do meczyków Czarnych z Treflem ... pierwsze starcie już w przyszły piątek w Radomiu o 18.30 ...Maraska napisał(a):a w ogóle jeszcze z innej beczki, jak Czarni na mecz z Gdańskim Treflem będą przyjeżdżać to zapraszam, zabierzcie się z nimi:-) kawę wypijemy wspólnie, o Grecji pogadamy...tony montana chyba też z okolic Gdańska, prawda?? ja jeszcze jakoś tak nie do końca rozeznana tutaj who is who i skąd:-) ale jakieś mikro spotkanie przy okazji....
a na meczu dobra będziemy kibicować przeciwnym drużynom ale co tam:-)
Pozdrawiam
Beata