tony montana napisał(a):Pyrgos przypadło mi do gustu, tylko czemu te rzeźby wszystkie takie .... SMUTNE??
Umartwiają się, zamiast cieszyć ... życiem
A Ty już cieszysz się ... ŻYCIEM? (degustujesz znaczy?
).png)
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):Pyrgos przypadło mi do gustu, tylko czemu te rzeźby wszystkie takie .... SMUTNE??
Umartwiają się, zamiast cieszyć ... życiem
A Ty już cieszysz się ... ŻYCIEM? (degustujesz znaczy?)
.png)
, dwa mecze wygrane
... wracamy do Pyrgos

.png)
Gdzie Ty znowu lecisz???tony montana napisał(a):Nie, jeeeeszcze...mysza73 napisał(a):A Ty już cieszysz się ... ŻYCIEM? (degustujesz znaczy?tony montana napisał(a):Pyrgos przypadło mi do gustu, tylko czemu te rzeźby wszystkie takie .... SMUTNE??
Umartwiają się, zamiast cieszyć ... życiem)
.png)
piekara114 napisał(a):Gdzie Ty znowu lecisz???tony montana napisał(a):Nie, jeeeeszcze...mysza73 napisał(a):A Ty już cieszysz się ... ŻYCIEM? (degustujesz znaczy?tony montana napisał(a):Pyrgos przypadło mi do gustu, tylko czemu te rzeźby wszystkie takie .... SMUTNE??
![]()

.png)
Ja do Rzymutony montana napisał(a):piekara114 napisał(a):Gdzie Ty znowu lecisz???tony montana napisał(a):Nie, jeeeeszcze...mysza73 napisał(a):A Ty już cieszysz się ... ŻYCIEM? (degustujesz znaczy?tony montana napisał(a):Pyrgos przypadło mi do gustu, tylko czemu te rzeźby wszystkie takie .... SMUTNE??
![]()
MUCHA?
Pewnie do jakiego Rzymu znowu ....
![]()
![]()
... niestety nie w najbliższym czasie Lekko nie było ...CROberto napisał(a):Pierwsze półrocze 2018 mieliście lekko nerwowe...![]()
Należał wam się ten Raj ,po dobrze wykonanej robocie...Pięknie go pokazujesz
.png)

.png)
.png)
Dzięki Tonytony montana napisał(a):Zarąbisty odcinek
Najpierw niezła fala na moru
Potem ładne miasteczko na horyzoncie, a z bliska jeszcze fajniejsze
No i ta cierkiew.... SROCE SPOD OGONA....
![]()
DziękiMikromir napisał(a):Bardzo ciekawe to miasto z dwoma wzgórzami... i jakie ekumeniczne...
Mysza uroczo wyglądasz tak nonszalancko oparta o armatę.

.png)

.png)
piekara114 napisał(a):Takim zwykłym patykowym się zadowolili?