Tak dla lekkiego wq... tylko powiem, że nie zdążą postawić ekranu, a system jest gotowy do funkcjonowania. O odinstalowaniach programów i wielu innych miłych rzeczach.
.png)
.png)
Raul73 napisał(a):...teraz wgrałem mu Win7 (głównie z ciekawości) i nie ma dużej różnicy w szybkości, a nawet powiedziałbym, że 7 jest nieco szybsza. ...
.png)
zebik napisał(a):Witam wszystkich i dzięki za rady ale z przyczyn niezależnych musiałem dokonać zakupu
FUX napisał(a):Windosowscy japkarzy nie zrozumieją
.png)
.png)
.png)
Lubuszanin napisał(a):Nierozumiem dlaczego ma mulić?Mam starszego z słapszym procesorem i działa szybko.Co wy jakieś wyścigi w najszybsze właczanie komputera robicie, czy co?
.png)
Raul73 napisał(a):Lubuszanin napisał(a):Nierozumiem dlaczego ma mulić?Mam starszego z słapszym procesorem i działa szybko.Co wy jakieś wyścigi w najszybsze właczanie komputera robicie, czy co?
To nie chodzi o prędkość przy włączaniu, tylko o prędkośc wykonywania operacji w czasie pracy. Minimum dla Win 7 to 1 GB przy 32-bitowym i 2 GB przy 64-bitowym, przay vzym tryb emulacji XP (często potrzebny) zwiększa te minima dwukrotnie. Wiadomo że na minimalnych będzie chodził, ale po obciążeniu go róznymi porgramami już będzie zamulał, bo sam system będzie zżerał 80% pamięci. Preferowane dla Win 7 jest co najmniej 3 GB RAM-u - no i oczywiście dwurdzeniowy procek. ale to chyba oczywiste.
.png)
.png)
.png)
zebik napisał(a):Lubuszanin napisał(a):[Zembika
Plisss.. zebika
![]()
.png)
FUX napisał(a):Śmiem twierdzić, że następny będzie drugi mac w rodzinie.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.