Bocian napisał(a):Nie widzę i nie odczuwam aby sprzęt który mam był zrobiony byle jak i działał źle. Działa dobrze i bez zarzutu.
To pewnie przez brak porównania z innymi firmami.
.png)
.png)
Raul73 napisał(a):Bocian - to że się nie psuje, to jeszcze nie znaczy że jest dobrej jakości. Przeciez to nie jedyne kryterium. Samsung (szczególnie na rynek europejski) od lat robi dużo, tanio i byle jak. W ogromnej woiększości jest to sprzęt klasy co najwyżej średniej i najczęściej w niczym nie dorównuje podobnym sprżetom innych marek. Nie chodzi tylko żeby się nie psuło, ale żeby dobrze działało! To nie przypadek, że w większości kategorii produkty Samsunga sa jednymi z najtańszych i rynek jest tym wprost zalany. Coś za coś...

.png)
.png)
Dromader napisał(a): Samsung w swojej klasie sprzętowej (jakość/cena) plasuje się w okolicach "szpicy"![]()
.png)
zebik napisał(a):To też jest myśl - dzięki Lechu.
No właśnie co do filmów to myślałem aby lapka podłączyć do TV (mam HD ready). Jaki model ma twój syn?
Gwarancja 2 lata, z transportem od i do klienta, części zamienne i robocizna
.png)
Bocian napisał(a):Jakoś tak się złożyło, że mam w domu sprzęt Samsunga od kilku lat... TV, DVD, lodówkę, odkurzacz, pamięć zewnętrzną, monitor i nigdy nic mi się nie zepsuło... Nie potwierdzam opinii powyżej. Pozdrav.
.png)
.png)

.png)
Leszek Skupin napisał(a):No tak... to oczywiście nic nie znaczybo zastosowałem skrót myślowy
chodziło mi o to, że HP są na Intelu przynajmniej ta seria którą ma mój syn
Pozdrav
.png)
.png)
podszywacz napisał(a):Samsunga posiadam w pracy, działa ale takiego dziadostwa w wykonaniu nie widziałem ("sreberko" które zeszło z guzika stand-by, brand namalowany sprayem przez chyba matrycę z papieru, dramat).
.png)
Lubuszanin napisał(a):AMD na INTELU, co to znaczy?Procesory AMD są świetne, ale w PC.W laptopach wydają za dużo ciepła przez co wentylator ciągle działa i hałasuje.Powszechna dolegliwość tych procesrów.
.png)
podszywacz napisał(a):Ja mam HP na Intelu i co z tego? Podczas pracy może mi służyć jako świetna suszarka do owoców i grzybków jesieniąMa już swoje lata i znajomy informatyk polecił mi go przedmuchać sprężonym powietrzem, podobno to pomaga ale odkąd pamiętam, zawsze był głośny, taki chyba urok HP.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.