FUX napisał(a):zebik, bo japko rulez, jest dobre, trendy i inne takie.
Prawnicy to "dziwna" grupa i łyknie wszystko, co im się wmówi, mimo, że g. sie zna...
Fux, a czy Ty mnie czasem nie obrażasz
FUX napisał(a):zebik, bo japko rulez, jest dobre, trendy i inne takie.
Prawnicy to "dziwna" grupa i łyknie wszystko, co im się wmówi, mimo, że g. sie zna...
.png)
zebik napisał(a):Założyłem ten temat bo brat mojej żony nie ma syna i cały misterny plan w pizdu...............![]()
![]()
![]()
zebik napisał(a):Pepe12345 napisał(a):Lubuszanin napisał(a):Weldon, ja nie chcę instalować WIN 7 w Mac-u. Zakładając, że ktoś po tych pochwałach na tym forum komputerów Apple kupi sobie laptopa tej marki i zechce zainstalować jakiś program do prowadzenia firmy, to czy nie spotka go przykrą niespodzianką, bo poprostu się nie da.
Jeśli ktoś kupuje komputer za 5 tysięcy polegając na opiniach z grupy i argumentach p.t "bo jest fajny" to jest po prostu albo nierozsądny albo ułomny. Oczywiście że się nie da zainstalować programu napisanego dla systemu Windows na OS X i nie będzie on pod OS X działał. A pod Linuxem się da ? Też nie. A pod DOSem ? Również nie. A pod AmigaOS ? Też nie. A pod TOS ? Też nie.
A autem beznynowym da się jeździć na oleju napędowym czy odwrotnie ?
Takie pytania to raczej świadczą nie za bardzo po pytającym, niestety...
Ok Panie Fachowiec![]()
Mam 5 tysiecy i jestem wziętym prawnikiem (załóżmy) i nie znam się na komputerach bo mnie one g...... obchodzą , a muszę kupić komputer to na czym ma polegać (na czym mam oprzeć) wiedzę o komputerach i innych laptopach - jaki kupić![]()
weldon napisał(a):Pepe12345 napisał(a):... zanim wydasz na pierwszy lepszy 8 tysiaków, czyż nie ???
To za ile w końcu tego lapka mu chcecie wcisnąć?
Zaczynaliście od netbooka, a tu dochodzimy do kosztów stacji graficznej.
Zebik, planujesz montaż filmów na duża skalę?
.png)
Pepe12345 napisał(a): A tak wogóle to miał być z WIN i za 2 tysiące.
FUX napisał(a):zebik napisał(a):Fux, a czy Ty mnie czasem nie obrażaszte japko to było do mnie bo ja kumam
A co ja z Tobą śpię, żebym wiedział...
weldon napisał(a):Tutaj, to raczej przejdź do sklepu, pomacaj, spisz parametry tych, które ci się podobają,.
FUX napisał(a):zebik napisał(a): Byłem i kupiłem HP - wyżej opisałem co ma, dzięki za rady.
No i się wpie...
.png)
zebik napisał(a):weldon napisał(a):Tutaj, to raczej przejdź do sklepu, pomacaj, spisz parametry tych, które ci się podobają,.
Byłem i kupiłem HP - wyżej opisałem co ma, dzięki za rady.
.png)
Pepe12345 napisał(a):Lubuszanin napisał(a):Weldon, ja nie chcę instalować WIN 7 w Mac-u. Zakładając, że ktoś po tych pochwałach na tym forum komputerów Apple kupi sobie laptopa tej marki i zechce zainstalować jakiś program do prowadzenia firmy, to czy nie spotka go przykrą niespodzianką, bo poprostu się nie da.
Oczywiście że się nie da zainstalować programu napisanego dla systemu Windows na OS X i nie będzie on pod OS X działał. A pod Linuxem się da ? Też nie. A pod DOSem ? Również nie. A pod AmigaOS ? Też nie. A pod TOS ? Też nie.
A autem beznynowym da się jeździć na oleju napędowym czy odwrotnie ?
Takie pytania to raczej świadczą nie za bardzo po pytającym, niestety...
.png)
Lubuszanin napisał(a):Wystarczyło napisać "programy użytkowe napisane pod system Windows nie dadzą się zainstalować w komputerach Apple, bo te komputery pracują pod innym systemem"
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.