ZTCW możesz nawet windę powiesić, ale po co...
Co potrzebujesz do firmy?
zebik napisał(a):Lubuszanin napisał(a):[Zembika
Plisss.. zebika
![]()
.png)
FUX napisał(a):ZTCW możesz nawet windę powiesić, ale po co...
Co potrzebujesz do firmy?
.png)
.png)
FUX napisał(a):weldon, ja jestem laik; ma działać..
Lubuszanin napisał(a):Ale ja chcę mieć cudownego Mac-a! Wydaję 4-8 tyś. i muszę zainstalować program, który w Win7 da się zainstalować.
.png)
Lubuszanin napisał(a):FUX napisał(a):Śmiem twierdzić, że następny będzie drugi mac w rodzinie.
Czy na takim Mac-u można zainstalować każdy program napisany pod WIN?Chodzi mi o firmowe programy.
Lubuszanin napisał(a):Weldon, ja nie chcę instalować WIN 7 w Mac-u. Zakładając, że ktoś po tych pochwałach na tym forum komputerów Apple kupi sobie laptopa tej marki i zechce zainstalować jakiś program do prowadzenia firmy, to czy nie spotka go przykrą niespodzianką, bo poprostu się nie da.
.png)
FUX napisał(a):Lubuszanin napisał(a):Ale ja chcę mieć cudownego Mac-a! Wydaję 4-8 tyś. i muszę zainstalować program, który w Win7 da się zainstalować.
MBP styka; Air nie kupuj, szkoda kasy...
Pepe12345 napisał(a):Lubuszanin napisał(a):Weldon, ja nie chcę instalować WIN 7 w Mac-u. Zakładając, że ktoś po tych pochwałach na tym forum komputerów Apple kupi sobie laptopa tej marki i zechce zainstalować jakiś program do prowadzenia firmy, to czy nie spotka go przykrą niespodzianką, bo poprostu się nie da.
Jeśli ktoś kupuje komputer za 5 tysięcy polegając na opiniach z grupy i argumentach p.t "bo jest fajny" to jest po prostu albo nierozsądny albo ułomny. Oczywiście że się nie da zainstalować programu napisanego dla systemu Windows na OS X i nie będzie on pod OS X działał. A pod Linuxem się da ? Też nie. A pod DOSem ? Również nie. A pod AmigaOS ? Też nie. A pod TOS ? Też nie.
A autem beznynowym da się jeździć na oleju napędowym czy odwrotnie ?
Takie pytania to raczej świadczą nie za bardzo po pytającym, niestety...
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.