.png)
.png)
.png)
MRK napisał(a):Jak dla mnie, tylko dwie sensowne firmy pozostały na rynku, jeśli mówimy o lapku w rozsądnej cenie, czyli - jak dla mnie - maks. 3 tyś. zł. Są to Dell i właśnie Lenovo. Ja, jakiś czas temu długo szukałem i dużo pytałem. Po poszukiwaniach i uzyskaniu odpowiedzi wybrałem Della... Póki co, nie narzekam, a już go troszkę mam.
.png)
MRK napisał(a):Jak dla mnie, tylko dwie sensowne firmy pozostały na rynku, jeśli mówimy o lapku w rozsądnej cenie, czyli - jak dla mnie - maks. 3 tyś. zł. Są to Dell i właśnie Lenovo. Ja, jakiś czas temu długo szukałem i dużo pytałem. Po poszukiwaniach i uzyskaniu odpowiedzi wybrałem Della... Póki co, nie narzekam, a już go troszkę mam.
jara napisał(a):W tablecie pomóż
.png)
jara napisał(a):MRK napisał(a):Jak dla mnie, tylko dwie sensowne firmy pozostały na rynku, jeśli mówimy o lapku w rozsądnej cenie, czyli - jak dla mnie - maks. 3 tyś. zł. Są to Dell i właśnie Lenovo. Ja, jakiś czas temu długo szukałem i dużo pytałem. Po poszukiwaniach i uzyskaniu odpowiedzi wybrałem Della... Póki co, nie narzekam, a już go troszkę mam.
W tablecie pomóż
greenrs napisał(a):Na razie czekam na "po świętach" - wtedy często można trafić na jakieś wietrzenie magazynów. Może do tego czasu mój staruszek jeszcze pociągnie
.png)
greenrs napisał(a):MRK napisał(a):Swojego Della kupowałem w X-Com w katowickim "Belgu". Najtaniej tam był.
Dzięki za wskazówkę. Ciekawa oferta - duży wybór i dość atrakcyjne ceny. Może w sobotę się wybiorę.
.png)
.png)