Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Laptop - jaki kupić?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.12.2012 17:02

Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.12.2012 20:04

..poczekaj jeszcze miesiąc :mrgreen: ..będzie pierwsza rocznica poszukiwań.....tfu..druga :mrgreen: ..jeszcześ nie zakupił.. :?:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.12.2012 22:01

lubelski napisał(a):..poczekaj jeszcze miesiąc :mrgreen: ..będzie pierwsza rocznica poszukiwań.....tfu..druga :mrgreen: ..jeszcześ nie zakupił.. :?:

No właśnie nie- za duży wybór. :D :D
kaszubskiexpress
Weteran

Postnapisał(a) kaszubskiexpress » 06.12.2012 09:10

zebik napisał(a):No właśnie nie- za duży wybór. :D :D

Z doświadczenia wiem, że najtaniej kupisz między Bożym Narodzeniem a Nowym Rokiem. Wtedy pojawiają się największe poświąteczne przeceny. W styczniu też lubią się wyprzedawać z dobrymi cenami.

Kilka lat temu kupiłem tv w listopadzie, w promocji a po świętach mogłem kupić o kolejne 5 stów taniej, więc poczekaj jeszcze trochę.
:hut:
auto_gt
Cromaniak

Postnapisał(a) auto_gt » 21.12.2012 22:09

Hakerem nie jestem ,ale udało mi się coś co zakrawa pod to :).

Córka w swoim Sony VAIO zapomniała hasło i dostałem się z programem z Linuxa do plików siódemki , skasowałem hasło i zalogowała się bez użycia hasła, programik jest dostępny on-line za FREE.
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 22.12.2012 07:43

Do Linuxa? To ty majsterkowicz jesteś no, no :D
auto_gt
Cromaniak

Postnapisał(a) auto_gt » 22.12.2012 22:45

weldon napisał(a):Do Linuxa? To ty majsterkowicz jesteś no, no :D

-Jestem trochę , Pceta też sam kiedyś złożyłem od podstaw , działa do dzisiaj i nieźle sobie radzi z grafiką , grami na procku Athlon Barton 2600 XP , płyta Asus A8NX kiedyś słynna ...

jednak są lepsi :)
woka
Koneser

Postnapisał(a) woka » 23.12.2012 10:02

lubelski napisał(a):..poczekaj jeszcze miesiąc :mrgreen: ..będzie pierwsza rocznica poszukiwań.....tfu..druga :mrgreen: ..jeszcześ nie zakupił.. :?:

Czas ma niezły ( w pozytywnym znaczeniu)
Ja kupuję już chyba z 10 rok .... i nie kupiłem. :wink: ( nie kupiłem dla siebie, tak w ogóle to kupiłem chyba 5-6, ale to tylko ja zapłaciłem) Nie lubię tego ustrojstwa. Takie to zabawkowe ....
Jednak, chyba okoliczności mnie zmuszą i też powoli zaczynam myśleć, która to zabawka byłaby dla mnie najlepsza. Póki co..... widzę same zabawki a ja ( jeżeli już) potrzebuję narzędzia.
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 23.12.2012 10:20

Przydatność narzędzia określa nie stopień jego skomplikowania,
a stopień wykorzystania go przez operatora ;)

Laptop to taki trochę bardziej rozbudowany młotek i tyle :)
woka
Koneser

Postnapisał(a) woka » 23.12.2012 11:07

weldon napisał(a):Laptop to taki trochę bardziej rozbudowany młotek i tyle :)[/color]

W tym sęk, że wedle mnie i moich potrzeb, to nie rozbudowany tylko ułomny młotek. Zabawka dla dużych i małych. :wink:
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 29.12.2012 20:47

Dziś oglądałem Acera wersja olimpijska.
Fajny sprzęt i już prawie...rezerwację zrobiłem.
Ktoś ma takiego?
FUX
Weteran

Postnapisał(a) FUX » 29.12.2012 21:46

a serwis blisko... :lol:
auto_gt
Cromaniak

Postnapisał(a) auto_gt » 29.12.2012 23:09

Jacek S napisał(a):Dziś oglądałem Acera wersja olimpijska.
Fajny sprzęt i już prawie...rezerwację zrobiłem.
Ktoś ma takiego?

Dawno temu bratanek taki miał , ale jako ,że jemu wszystko się paliło w rękach to i ten się spalił :lol:

Ta firma to raczej średnia w tym sprzęcie - warto poczytać w opineo.pl , nokaut.pl tam piszą co sami doznali , więc lepiej się uczyć nie na swoich błędach - będzie taniej .

Ja mam już 5 lat Toshiba p305-s8842 kupiony w USA- działa wyśmienicie - raz mu dysk wymieniałęm dostał błędów z mojej winy ,ale od czasu podmiany softa z Visty na W7 zapomniałem o problemach .
Od czasu do czasu leci w tle defragmentacja dysku - czyli porządki i nie chce się zepsuć jak na razie

FUX napisał(a):a serwis blisko... :lol:

Cześć - Fux jak zwykle swoje i pijesz do japka :D
Dzisiaj na galeriach się plątałem i do Orange zawitałem ,a tam obok był dział iphona ipada itd , pierwszy raz miałem okazję dotknąć ekranu ipada mini , powiem jedno wystarczy musnąć reakcja natychmiastowa , panel intuicyjny ,wraz śmigłem w necie , nigdy wcześniej tego sprzętu nie oglądałem :?: i te ultrabooki cienkie że golić się można :lol:
FUX
Weteran

Postnapisał(a) FUX » 30.12.2012 07:44

iPady mini zawitały pod strzechę; sprzęcik zacny...
Jeżeli net, poczta, to brać. Bateria około 8-10h
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 30.12.2012 14:06

FUX napisał(a):a serwis blisko... :lol:

Blisko...

auto_gt napisał(a):Dawno temu bratanek taki miał , ale jako ,że jemu wszystko się paliło w rękach to i ten się spalił :lol:

Jak on to zrobił?
Dużo gra?
Skoro wszystko mu się w rękach pali to Jemu żadna różnica.
:wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone