Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kwatery lipiec/sierpień

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bea098
Autostopowicz
Kwatery lipiec/sierpień

Nieprzeczytany postnapisał(a) bea098 » 10.06.2008 18:34

Witam.Trochę późno na takie pytania ale niestety w ostatniej chwili udało nam sie zorganizować urlop. Marzy nam się Chorwacja ( której w ogóle nie znamy), ale niestety nie wiem jak sie zabrać za szukanie kwater.Zdaję sobie sprawę z tego, że najlepsze miejsca są już zajęte.Jednak liczę na pomoc stałych bywalców i miłośników Chorwacji.Jedziemy w dwie rodziny 2+2 i 2+1.Jeśli ktoś może podać jakieś namiary na pobyt (26.07-09.08) w Dalmacji w apartamentach blisko plaży, to będziemy bardzo wdzięczni.
spellkast
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) spellkast » 11.06.2008 07:09

W Dalmacji niestety nie pomogę, ale ostatnio rozmawiałem z Luką i miał coś jeszcze wolnego. Wyspa Rab, Supetarska Draga, apartamenty tuż przy morzu. Gość nazywa się Luka Tomulic (wpisując w wyszukiwarkę pojawią się namiary). Apartament 6 osobowy - 55 euro za dobę. 3 osobowy - 45 euro
taurus
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) taurus » 13.06.2008 21:51

Witam

Ja tez pierwszy raz do Chorwacji jadę - druga połowa sierpnia - i tez 7 osób, apartament znalazłem poprzez wysyłanie zapytań na maila.

Mnie zainteresował Omis i okolice i znalazłem w miarę tanie i przyzwoite apartamenty - 2 ponieważ ciężko znaleźć jeden na taką ilość osób.
Za najmłodsze dziecko nie płacę - co bardzo mnie ucieszyło.
W tym tygodniu były jeszcze wolne apartamenty pod tymi mailami:
1. zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link - apartament Ap-3 Rubic - 80 EUR/Day
2. zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link - 70 euro za dzień
3. zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link - apartment Lada No 2 - 110 euro

z tym ze ja na drugą połowę sierpnia szukałem.

Pozdrawiam

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje